Last news in Fakti

30 Ноември, 2017 18:47 2 030 0

Гръцки командос ръководил наркобанда

  • гърция-
  • полиция-
  • операция-
  • командос-
  • наркобанда-
  • ламия

Мащабна операция на гръцките служби

Военен офицер от гръцкия град Ламия, служещ в специални части, беше арестуван за участие в организиране за трафик на наркотици. След голяма операция на полицията бяха разбити две престъпни организации, участвали в трафика на значителни количества наркотици, съобщи вестник „Български новини“.

Едната престъпна организация се състои от шест души, а втората от пет. Според първоначалната информация полицейски служители досега са направили 10 ареста на гърци, докато издирват албанец, който е бил идентифициран. Все още не е известно дали кръгът от арести е бил затворен, а разследванията продължават.

В доклада се казва, че сред арестуваните има 37-годишен офицер от Ламия, който служи в специалните звена на гръцките въоръжени сили. В ръцете на полицията са попаднали над 22 килограма хашиш , както и пушки, патрони и пари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: