7 Декември, 2017 09:32 5 181 3

Мъж уби приятелката си в софийско село

  • лесново-
  • убийство

Двамата живеели на семейни начала в Лесново

Мъж уби приятелката си в софийско село - 1

38-годишен мъж е убил 50-годишната си приятелка, с която живеел на семейни начала в софийското село Лесново. Информацията бе споделена от прокуратурата.

На 23 ноември в полицейското управление в Елин Пелин е получен сигнал за изчезнала жена от селото.
Близките на 50-годишната А.Ц. заявили, че след 13 ноември от телефонния ѝ номер получили няколко текстови съобщения с информация, че се намира „в болница в Пазарджик“. Те безуспешно се опитвали да се свържат с нея.

Криминалистите от Елин Пелин открили безжизненото тяло на жената в дома ѝ в Лесново. След намесата на полицаите е бил установен и извършителят на убийството – 38-годишният С.Р., с когото жената живеела на семейни начала.

Мъжът е задържан, а от Софийската окръжна прокуратура са му повдигнали обвинение за умишлено убийство. На 1 декември обвиняемият е бил задържан за срок до 72 часа. Понастоящем, след одобрено от съда искане на прокуратурата за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“, мъжът се намира в ареста.

Разследването по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДДД

    4 0 Отговор
    глупак тои на 38 тя на 50 какво ли е предлагала?
    женен съм не се сещам:(
    и ся ко?
    от двама данъкоплатци
    остава един
    на които издръжката е 2000 на месец:(
    е затова ги хващат и ги пускат

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 НЕразбирач

    0 0 Отговор
    Доволен съм от начина ти на мислене!