Last news in Fakti

7 Декември, 2017 14:46 8 072 4

Втора батерия за Nissan Leaf

  • nissan-
  • leaf

Nissan Leaf с две батерии? Това е възможно, като прийомът увеличава пробега 2.5 пъти. Тази процедура обаче съвсем не е евтина и елементарна за изпълнение, но не е и невъзможна. Във видеото по-долу се вижда именно един такъв Leaf, който е снабден с допълнителен акумулаторен блок. Други пък решават да увеличат автономния пробег като монтират слънчеви панели на своя електрически Nissan.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Венелин

    0 1 Отговор
    Тук някой може ли да смята с калкулатор? Батерията на Нисана е 24 КВтч. ...а тоя пич е добавил 3.....нищо и половина!!!!! А тия 200 Вата на тавана са само за красота.....цял ден да го печели слънцето......я вкара 1 КВтч я не....

    Коментиран от #3

  • 2 Венелин

    0 0 Отговор
    Тук някой може ли да смята с калкулатор? Батерията на Нисана е 24 КВтч. ...а тоя пич е добавил 3.....нищо и половина!!!!! А тия 200 Вата на тавана са само за красота.....цял ден да го пече слънцето......я вкара 1 КВтч я не....

    Коментиран от #4

  • 3 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Венелин":

    Така , или чуваш руски за пръв път или нещо се заяждаш . На първия (черния) Нисан е сложена втора оригинална батерия , втора употреба , която при тях каза , че върви между 1600-1800 долара в зависимост от остатъчния капацитет ! За труда и по-дребните части вземал още толкова (левия е майстора) и като краен резултат се минавало 350-380 км лятото и около 280 зимата (в Русия) !! Като вземеш предвид , че Нисана употребяван (първа генерация) от Япония идва на 5-6 000 долара , за под 10 000 са спретнали доста сериозен пробег , само с недостатъка , че багажник е останал колкото за дреболии , ама то и една по-голяма газова пак толкова ще остане , а тока там , особено нощем е почти безплатен .
  • 4 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Венелин":

    За втория акумулатора е обикновен 200 Ач от камион и се зарежда за един ден от панелите на покрива и дава между 20-30 км пробег лятото или зимата . Демек ако работата ти е на 10-15 км , можеш да караш за без пари от слънце , а голямата батерия да я ползваш само на по-дълги разстояния .