8 Декември, 2017 17:17 37 283 79

От Македония: Българите са татари, а не славяни

  • македония-
  • българи-
  • славяни

Македонско издание цитира швейцарско изследване

Швейцарският институт за генетика ИГЕНЕА направи изследване за генетичното потекло на балканските народи, което е сериозен удар върху всичките националисти, които се кълнат в "чистотата" на своето потекло, пише македонският "Вечер", цитиран от Блиц.

Швейцарците работили над десет години и преровили обемна научна литература от над 500 научни извори, пише скопският сайт. Заключенията са следните: Македонците са нация, която според швейцарския институт има най-голям дял антични гени, около 30 процента. Следват 20 на сто тевтонски и по 15 процента славянски и елинистически корени. Според изследването македонците имат най-много голяма сходност с гърците и сърбите, и най-големи разлики с българите и албанците.

Сърбите имат най-голям процент - 30 - славянски корени, а след това 21 на сто илирийско потекло. Това обаче трябва да се приема с едно наум, тъй като изследването е започнало по времето, когато Косово е било считано за част от Сърбия и сред анкетираните попадат и косовските албанци. Интересно е също така, че генетичните изследвания показват малка генетична свързаност между сърби и хървати.

Албанците според ДНК са с най-голям дял на илири - около 30 процента, а след това 20 на сто славяни и 18 процента тракийци. Изненадващо за привържениците на теорията за чистите народи е, че албанците имат много по-голям процент славянско потекло от македонците.

Според ДНК те са много по-близки до българите и хърватите,отколкото до македонците, сърбите или гърците. Според изследването също така само 5 процента от потеклото на днешните гърци е антично срещу над 30 процента за македонците, пише "Вечер". Всъщност гърците имали 20 процента славянски и финикийски гени.

Българите, които толкова настояват за своето славянско потекло, според швейцарското изследване са 49 процента тракийци, народ от индоевропейски проезход, който идва от Турция, Румъния и северна Гърция, а има също така голямо генетично влияние от преминаващите татарски племена. Славянският произход сред българите е само 15 процента, а елинистично и антично потекло имат 11. Останалото е финикийско. Генетичният профил на Турция е съставен от девет племена: финикийци, бербери, елини, тевтонци, славяни, араби, евреи и илири.

Руснаците са доминантно над 50 процента славяни, докато етническите германци, които водеха войни за чистотата на нацията, са 45 процента келти, 26 на сто тевтонци, 20 процента славяни и 10 евреи.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 падналия ангел

    142 17 Отговор
    Тия, като са наследници на Александър Македонски, кво ги бърка ние дали сме славяни или татари? Друг е въпроса какви са били българите дошли през 7 век с Аспарух. Тук сме заварили тракийци, готи, славяни. След 10 век тук са се установявали узи, печенеги, кумани и още кой знае кой. Макетата да вземат да минат през банята и да видят какви чисти....ще излезнат!

    Коментиран от #46

  • 2 Българин

    189 37 Отговор
    Българите никога не са претендирали, че са славяни, това е комунистическа измишльотина.

    Коментиран от #4, #49

  • 3 законен

    99 23 Отговор
    Кой плаща , той поръчва музиката ! Та така и с изследването !
    https://bultimes.com/dnk-analiz-pokaza-bezuslovno-balgarite-sa-chista-natsiya-pochti-bez-chuzhdi-geni-ot-10-000-godini-sa-na-balkanite/
  • 4 Бай хой

    69 32 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    Никой, никога и никъде не е твърдял че българските роми са славяни. Щом като се чувстваш такъв бъди горд с произхода си и остави другите да са горди Българи с тракийски, славянски или друг произход.
  • 5 петър

    83 17 Отговор
    макетата не ги знам що за мелези са.за нас знам че в регионалните исторически музеи няма нито един артефакт за присъствие на славянско население.който не вярва да тръгне да обиколи археологическите музеи,да търси и да пита служителите им.и още нещо,собственик на въпросната медия е сърбин,агент на сръбските служби

    Коментиран от #23

  • 6 Пръцко

    121 13 Отговор
    Значи с почти 50 % тракийски генофонд, ние - българите сме най-преките потомци и наследници на траките - доказано най-древните и масови обитатели на тези земи.
    Тогава тия пришълци/скакалци какво се дуят кат`пъпка на чело?!?

    Коментиран от #66

  • 7 Петър

    56 10 Отговор
    Македонците да от Марс

    Коментиран от #69

  • 8 Севар

    77 14 Отговор
    Така наречените „прабългари„ са траки , заминали по някое време на изток за да разнесат култура и цивилизация и завърнали се по своите земи след хилядолетия . А такова нещо като траки няма . Винаги са били българи , но тъй като на „елините „ им е трудно да казват много неща са ги казали пеласги .

    Коментиран от #24

  • 9 Радо

    89 39 Отговор
    Естествено, че не сме славяни - ние сме Българи!!...славяните са високи, руси, със сини очи - руснаци, поляци, украинци и так далше...ние сме по-чернички, жените ни са основно брюнетки, а не блондинки...по-нисички са, трътлестички в сравнение с тънките и стройни рускини и украинки, но си ги харесваме и обичаме такива, каквито са - защото са българки все пак, а не разни пияни и развратни рускини/полякини и др. славянки.

    Коментиран от #12, #40

  • 10 ДНК

    89 28 Отговор
    И откога ДНК може да покаже дали си тракиец или вавилонец? Пълни гпуости...

    Коментиран от #13

  • 11 Божко гимаъров

    57 28 Отговор
    Аз знех че не сме славяни , но комунистите....... . Няма как даупорстваш тогава . Право в белене, и на прасетата . Сегашните млади незнаят нищо, и по лошото са податливи на пропагандата на БКП и ДС . Същите комуняги , без малко да ни пришият към големия брат като 16 република. Аха да стане ....
  • 12 Българин

    62 17 Отговор

    До коментар #9 от "Радо":

    руснаците не са по-високи от българите.
  • 13 законен

    33 26 Отговор

    До коментар #10 от "ДНК":

    Откогато има ДНК тестове , които могат да сравнят ДНК-то извлечено от костите на 10 000 години с твоето , пишман-славянино с влечение към една източна валута , за радост бързо обезценяваща се !!!
  • 14 ПЕНСИОНЕР

    70 23 Отговор
    Ние сме най омешената нация. Може да не ви харесва моята теза , но е вярно. За това сме най закалени , дори издържама и на глад.
    Не може да бъде , ама факт с 200 лв. пенсия ток, вода , транспорт , лекарства и още е живи???

    Коментиран от #15

  • 15 СПОРТИСТ

    33 18 Отговор

    До коментар #14 от "ПЕНСИОНЕР":

    Алоооу ПЕНСИОНЕР, не си писал парното. Ясно ти си без парно, щото не можеш да си го позволиш.

    Коментиран от #52

  • 16 Бесен Язовец

    50 15 Отговор
    Руснаците били 50 процента славяни, може и да е вярно, понеже на времето ми направи впечатление, че там почти всеки втори е с дръпнати очи, ако, че се води руснак !
  • 17 Непознат

    44 8 Отговор
    Вижте моята теза е такава,ние сме най-близките с македонците,естествено че сме татари а не славяни,но като народ сме едни и същи.Кой няма роднини в Македония ,езика ни е почти същия,та така
  • 18 кольо

    78 11 Отговор
    кви славяни бе братче. заради русия ни направиха братски славянкки народи, а българите сме много по древен народ. имало е траки на тази територия, когато е дошъл аспарух.

    Коментиран от #38

  • 19 АБВ

    53 4 Отговор
    В'ерно ли?! И какво от това? Не е важно какъв си бил, а какъв си сега и какъв ще бъдеш. Що се касае до жените в горните коментари, хубави са ни достатъчно. Всичко си имаме предостъчно, дори малко множко ни идва. Имам в предвид, че за съжаление простите хора при нас, са в повече също. Това ни е ЕДИНСТВЕНИЯТ проблем. Другото си ни е тип-топ. Ако някой измисли как да ги трансформира в добри и интелигентни индивиди, ще е най-големият гений, раждан някога на Земята!
  • 20 Глупости....

    29 5 Отговор
    ...само глупости. Не че и аз знам какъв съм ,но пък въобще не вярвам на такива изследвания след толкова много години. Пълнеж само
  • 21 гост

    56 14 Отговор
    Поредните македонски л..на . Тези л..на ги разпръскват хора близки до националния предател и престъпник Никола Груевски .
    Преписали са една статия от 2015-а година , която е нелепа и научно необоснована от никъде . И в тази статия никъде не се споменава за татари . Татарите са вкарани от кучетата на Груевски .
    Отделно статиите са писани от пълни профани ,пример - "антични гени ", с въглерод 14 ли ги разбраха че са антични ? От къде взеха тракийски , илирийски и финикийски гени за съпоставка ?
    От къде са тия славянски гени при положение че славянизма е измислен 18-ти век , преди това славяни не е имало . На кой идиот му хрумна че на балканите е имало татарски нашествия ?
    Пълна македонска порнография е това .
    Сега и малко ИСТИНА от мен .
    Македонците са чисти етнически БЪЛГАРИ .
    Българите са 95% чисти траки .Никакви славяни не са и прабългари .Прабългарите са комунистическа идиотия измислена за политическо угодничество пред СССР.
    Гърците са 90% чисти траки , ние сме тесни роднини с тях . Гръцкия език всъщност не е гръцки , той е един от тракийските езици . А понятията гръцки и грък възникват към края на византийския период и се слага началото на отделна тракийска държава Гърция , тъй като траките са огромен народ който трудно би се поместил в една държава , липсва им национално обединение , всеки дърпа към себе си . Преобладаващото население на Византия е траки . След разпадането и те се пръскат в новообразуваните държави .Днес траките живеят в
  • 22 гост

    38 9 Отговор
    Днес траките живеят в много държави , не само в България , Гърция и Македония .
  • 23 ДОЯ

    25 9 Отговор

    До коментар #5 от "петър":

    Абсолютно си прав . На територията ,не само на днешна България но и на Санстефанска България , не е открита и една прашинка материално доказателство за славяни и прабългари . Нито некрополи, нито монети , нищо .. И като гледам сега една комерсиална група в Стара Загора как се вживяват на прабългари , меко казано ми се драйфа .
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 КОЛЮ МАСТИКАТА

    30 2 Отговор
    Макетата са от Сатурн - всяка вечер съм там виждам ги

    Коментиран от #53

  • 27 edin

    7 1 Отговор
    Мале кви са скрофи, нищо не знаят за тракийците...
  • 28 Учен от Женева

    39 5 Отговор
    Ако трябва да сме обективни,първо бих попитал,швейцарците какви са,освен че са с чифутска жилка.После да не пишат глупости,защото такова животно като "Славяни" няма,споменава в историята за малко племе "Славини"!А руснаците,Поляците и останалите северни народи са с Викингски гени!Руси високи със сини очи,много приличат на "Славяните".Хахахаха.А това,че коминтерна и Тито са подхлъзнали група Българи да се македонеят,каквото и да означава това си проблем на тази група!
  • 29 Колю

    16 5 Отговор

    До коментар #25 от "Хасан":

    Искам да ги поздравиш тези момичета . Това са истински БЪЛГАРКИ .

    Коментиран от #30

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Истина

    12 58 Отговор
    Македонците не са българи и никога не са били. Още не е излязла истината за Македония. И още нещо, македонците не са предатели, както българите, които предадоха народа си и страната си. Когато говорите за Македония, имайте предвид цялата Македония със всичките и области, а именно - Егейска Македония, Пиринска Македония и Вардарска Македония. Истинските и най - силните македонци са от Егейска Македония. Ако питате мен, както от истинските македонци са останали малцина, така и от истинските македонци са останали малцина. Другото е просто пасмина. България се разпада и още ще се разпада, защото това и е кармата. Целият свят ще се обърка. Ще никнат нови държави, а стари, просто ще се изгубят. И това е Наказание свише.
  • 32 Истина

    10 32 Отговор
    Имах предвид, че от истинските българи, също са останали малцина. Другото е сган и помия.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 +-+-+-

    24 3 Отговор
    Какво значи антични гени?
    Траките не са ли антични?
  • 35 +-+-+-

    36 2 Отговор
    Чистота на гените - 49% траки. Само руснаците са с по-висока чистота над 50% славяни.
    Кое му е лошото да си тракиец на Тракийския полуостров?
    Съвсем се обърках.
  • 36 Я изкарай Гано

    8 4 Отговор
    И аз това им казвах... никакви славяни не става от тях
  • 37 сойкаПрисмехулка

    42 4 Отговор
    Македонците не са македонци, а българи, ама мене някой пита ли ме...

    Коментиран от #78

  • 38 Тарух

    10 8 Отговор

    До коментар #18 от "кольо":

    На баба ти прашките сме от 10 000 години на Балканите. Ние създадохме планетата и не само нея. Но зависи спрямо кое времеотчитане засичаш периода? Ако е по въртенето около това Слънце, то календарната година е една, ако го засичаш по въртенето около галактическото Слънце е друг период, ако го засичаш по въртенето около централното Слънце е по трети период, а има още толкова различни ориентири? Трудно е да се каже от колко години сме на Балканите. Преди много хилядолетия Балканите бяха под водата, а впоследствие други части на планетата са се издигнали и потънали вследствие на планетните промени. Едно е сигурно, че няма точно времеотчитане за присъствието ни тук. Трудно е да се съпостави и изкривяването линиите и поради това и отклонението с определен период, при различните движения. Не зная кой народ е чист, това е трудно за изследване. Като гледам как са се преплели човеците няма вече чист народ. Важното е, какво прилагаш в живота, то определя дали си един или друг?

    Коментиран от #42

  • 39 The TRAPPER

    11 4 Отговор
    Да излезе и да представи доказателства. Утре ще излезе поредният олигофрен и ще каже че сме от луната. И ние трябва да му повярваме ?
  • 40 Глос

    17 29 Отговор

    До коментар #9 от "Радо":

    За Рускините не знам, но Полякините нито са пияни, нито са развратни а са най-добрите съпруги в световен мащаб. За разлика от тях Българките са може би най-неверните и развратни в световен мащ - всеки втори брак се разпада!

    Коментиран от #50

  • 41 Тина

    9 2 Отговор
    Бла-бла-бла
  • 42 Кукумицини:))

    14 2 Отговор

    До коментар #38 от "Тарух":

    Този път ме разсмяха макетата с техните псевдо проучвания от " независими учени"
    Ако ги питате , МАКларън, МАКентош и куп други "МАК" са техни:)
    Относно географския район, по същата логика утре може да има държава Добруджая, Тракия и т.н. И да миряст малко че ще спрем да им охраняваме въздушното пространство. Поне един самоУет да си купят за престиж. Иначе са гоУеми :))))
  • 43 me2

    12 7 Отговор
    Истинската история на Бългсрия и българите е ясна отдавна.Ясна е и тази на Русия,т.н. славяни,т.н варяги(викинги от швеция) и всичко за каквото спорите тук.Проблемът е,че в учебниците по история е друга.Докато не се намери някой да нареди в учебниците по история да се напише истинската всеки може да спекулира както му е угодно.За да стане това обаче трябва да измрат още едно цяло поколение историци,генетици и подобни.
    Сега никой от тях не може да си позволи да каже,че викингите са основали Русия,идвайки с корабите си от Балтийско море и надолу по реките,а т.н. славяни са само местните аборигени.Нещо като испанците и индианците в южна Америка.Сравнете само викингския кораб и лодката еднодръвка на славяните.Последните както и да ги наричаме винаги,че и до сега са си били крепостни,роби,пролетариатът който няма какво да губи освен оковите си и т.н.Българите=траките(да не влизам в обяснения)дори и през турско не са били чак такива роби.Поне за разлика от крепостните са имали имоти,къщи т.е. нещо,което могат да загубят.Затова и въстанията ни и революците ни,комунизма ни никога не са били,като руските.А сега ми кажете официално кой би казал това-руснаците ли,нашите русифили ли?Всичко друго може-че сме по-малкия славянски брат,че сме тюрки,татари и т.н.,но не и истината,че славяните са били "външните"племена и на Велика и на Аспарухова България-васали,чиято задача е да поемат евентуалния първи удар докато основните сили на българите дойдат.Взаимо изгоден съюз,но
  • 44 me2

    17 5 Отговор
    Продължавам за македонците.Те са едно от тракийските племена -мигдони.Има град и област дори в сегашна гърция на северозапад от Солун с име Мигдония.Това племе подобно на мизи,бриги(фриги) се преселва в Мала Азия,нопоколения след това дядовците на Александър се връщат по родните места.Толкова е просто и всичко го има в нета.Ако това наистина се напише в учебниците и в Бг и в Македония ще устройва всички,а и ще отговаря на истината.Тя е,че според други ДНК тестове българите и македонците и голяма част от северна гърция са с идентични гени.Колкото до скавянските(с цялата условност ба това наименование)гени и за нас и за македонците са около 15% и това е логично.Така иши иначе сме се посмесили със славяните,но в никакъв случай не сме се претопили в "скавянското море".
  • 45 me2

    4 4 Отговор
    Продължавам за македонците.Те са едно от тракийските племена -мигдони.Има град и област дори в сегашна гърция на северозапад от Солун с име Мигдония.Това племе подобно на мизи,бриги(фриги) се преселва в Мала Азия,нопоколения след това дядовците на Александър се връщат по родните места.Толкова е просто и всичко го има в нета.Ако това наистина се напише в учебниците и в Бг и в Македония ще устройва всички,а и ще отговаря на истината.Тя е,че според други ДНК тестове българите и македонците и голяма част от северна гърция са с идентични гени.Колкото до скавянските(с цялата условност ба това наименование)гени и за нас и за македонците са около 15% и това е логично.Така иши иначе сме се посмесили със славяните,но в никакъв случай не сме се претопили в "скавянското море".
  • 46 Хан

    6 16 Отговор

    До коментар #1 от "падналия ангел":

    Да допълним само че Хан Аспарух идвайки тук е заварил и македонците :)
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Пешо

    22 1 Отговор
    Само глупости може да дойдат от там . Швейцарски институт от Сърбия разбира се.Глупост като самата теория
    че са наследници на македонците/гърците/.А като се има в предвид уеднаквяването на хървати и нас, "сходсвото "
    на сърби ,гърци,"македонци" само потвърждава Белградските изследвания и интереси.
  • 49 Makedonec

    3 28 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    Така де,ви сте циганерия,повече неможе и да бидете

    Коментиран от #54, #68, #79

  • 50 Македонец

    3 33 Отговор

    До коментар #40 от "Глос":

    Точно така,в 80те години можеше да развалиш 20 блгарки за 10 лева,колко бехте бедни..затова не говорете за македония
  • 51 Пешо

    33 6 Отговор
    до македонците
    То вашите девойки са крокодили
    та и 2 лв.за десет нямат даже.
    Вземете ги изкапете и те ще станат за 10лв.Кат ви гледах лятото по нашите курорти май вие сте по цигани.Нямате култура нямате и история.

    Коментиран от #62

  • 52 Мая

    9 2 Отговор

    До коментар #15 от "СПОРТИСТ":

    Без парно е, защото пенсиите във Велика България са 200 лв, а парното 300.
  • 53 Свестен

    17 1 Отговор

    До коментар #26 от "КОЛЮ МАСТИКАТА":

    До македонеца;Тито ви направи нещо,нас-Брежнев на нищо вижте се сега на кво приличат!!! И по тихо да не те чуе някой албанец!!!От коя македония си;от южна или источна Албания!!!!!!
  • 54 Свестен

    7 2 Отговор

    До коментар #49 от "Makedonec":

    До македонеца;Тито ви направи нещо,нас-Брежнев на нищо вижте се сега на кво приличат!!! И по тихо да не те чуе някой албанец!!!От коя македония си;от южна или источна Албания!!!!!!
  • 55 Свестен

    5 1 Отговор
    До македонеца;Тито ви направи нещо,нас-Брежнев на нищо вижте се сега на кво приличат!!! И по тихо да не те чуе някой албанец!!!От коя македония си;от южна или источна Албания!!!!!!
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 хьхь

    20 1 Отговор
    " ОТ БОГА БЪЛГАРИ - ОТ ТИТО МАКЕДОНЦИ !" - надпис на плакат на косоварска агитка при гостуващ фиромски отбор по хандбал. Албанците ги разбират добре тия неща. Макар, че теорията за илирийския произход напоследък се променя поради наличието на извори за голямо преселение на авари и българи в тези територии преди и по време на ранната българска държава. И хърватите напоследък се отказват от тъпнята за "славянското море".
    Иначе се радвам, че гените на траките са останали на 50%. Преди да спомене за пръв път българите, древният Рим се възхищавал най-много на траките. Римляните поначало не се възхищават на други победени народи, освен на картагенците и траките.
    Справка от историята - на територията на днешната ФИРОМ е съществувала античната държава Пеония. Нейни съюзници били траките меди, търговски партньори - илирите, а нейни заклети врагове - оппа... античната Македония. А народ татари няма, това е късна измислица на руснаците да наричат така всички чужди народи, чиито език не разбират.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Голем смях

    18 3 Отговор
    Интересно,че в Русия ,която 300 год. е била под татарско робство и е имала царе татари и се води за наследница на Златната татарска орда ,били 50 процента славяни.А българите имали татарско потекло при положение че татари в България не са живели масово.Грабили са и са бягали зад Дунав.
  • 61 Айде пак сръбски измишльотини

    20 2 Отговор
    Този швейцарски /разбирай сръбски/ институт твърди, че 49 процента от българите били траки. Макетата в Скопие го прочели и тръбят, че българите са .....татари! Както пееше бате Ачо: Не били русалките, най били руснаците.....
  • 62 Наблюдател

    20 1 Отговор

    До коментар #51 от "Пешо":

    Те , македонските девойки са , като македонски войводи -мустакати !

    Коментиран от #67

  • 63 Балканец

    10 1 Отговор
    Аз съм чел че българите сме 50 процента траки
    20 прабългари и 30 славяни тва дето е публикувано не е вярно сметнете процентите които са дадени нито за една държава не стигат до сто процента тва проучване сигурно дори не съществува а си го е съчинил някой
  • 64 пинко розовата пантера

    27 1 Отговор
    Много ми е интересно швейцарците какви са, защото такава нация няма. Те са някакви мелези от евреи, французи, германци, италианци и турци. Така, че от кухи лейки, акъл не щем.
  • 65 Ачо

    28 3 Отговор
    Много ми харесва сръбския виц,,Като се изкъпе македонец,остава мръсната вода и ЧИСТ Българин,,
  • 66 Тръцко

    18 1 Отговор

    До коментар #6 от "Пръцко":

    Язе ми е интересно като сме толко много траки защо не земем да си земем Тракия от Гръчко?
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Генерал Вазов

    11 1 Отговор

    До коментар #49 от "Makedonec":

    Вие сте българи,ноТито ви проми мозъците чрез сръбската пропагандна машина!Прочети малко история и ще видиш на чия територия живееш!Тези земи са наши, български!
  • 69 Симо

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "Петър":

    А на какъв език говориш, бре българино?...
  • 70 Путкин

    10 1 Отговор
    Такъв народ като славяни Няма!
  • 71 Усмивката

    2 0 Отговор
    Аз съм сигурен че ако направят изследване на „родните избранници ще покаже че са близки до ...боговете на Олимп
  • 72 Stan

    1 1 Отговор
    Върховна прототия.
  • 73 Възмутен

    4 2 Отговор
    Арийците произхождат от Траките, а славяните произхождат от Арийците. Какъв е извода?
  • 74 Симо

    2 0 Отговор
    Македонците са сърбомани---- 90пр. И 10пр. българи.575
  • 75 Александар Пети

    1 0 Отговор
    Ех Месечино,земьо македонска!
  • 76 Futurehealth

    0 0 Отговор
    Нещо не ми се вярва!
  • 77 куско

    0 0 Отговор
    Тия хабер си нямат кой какъв е ,че даже се позовават на някакви си
    от другия край на Европа да правят свободни съчинения.Прочетете
    историята шарлатани .
  • 78 Име име

    1 1 Отговор

    До коментар #37 от "сойкаПрисмехулка":

    подобре не се обаждай
    македонците са си македонци
    Ако си български нацист или националист смятай си ги за българи и радвай се
    Само за твоя информация те винаги ще те смятат за различен от тях ;)
  • 79 Атила

    0 0 Отговор

    До коментар #49 от "Makedonec":

    Мангалория да трае.
Новини по държави: