Last news in Fakti

21 Декември, 2017 20:15 23 306 17

Експерт разобличил Мехмед за убийството на Дамла (ВИДЕО)

  • дамла-
  • момчилград-
  • убийство

„Аз не съм убиец! Защо ме вземате? Аз не съм я убил“, това повтарял нервно в полицейската кола вчера 25-годишният Мехмед Хасан и кършел пръсти. Дори не бил с белезници. Трябвало да бъде откаран в Кърджали за снемане на показания, пише 24rodopi.com

В колата Мехмед се държал неадекватно като в утрото на 17 декември в болницата в Момчилград, където отишъл да види мъртвата си братовчедка. Тогава местните полицаи сметнали, че младият мъж е шокиран от смъртта на близката Дамла, но и Мехмед предвидливо избягал навън, обяснявайки, че не може да издържи на гледката. Три дни по-късно, в сряда, нямало как да излезе от патрулката, но продължил да повтаря „Аз не съм я убил“.

Когато доведеният от Момчилград млад мъж бил настанен срещу психолог на МВР, командирован от столицата експерт, изучаващ умствените процеси, заявил: „Този е убиецът!“. Тези думи сринали Мехмед и той заповтарял: „Искам мама, искам мама“. И се започнало с пълните самопризнания.

Мехмед поискал назаем пари от леля си Садет Муса, тя му дала 50 лева. Той имал нужда от още пари и решил да влезе в жилището на леля си. Знаел, че тя е на работа във фабриката край Кърджали в събота вечерта и ще се върне в неделя сутринта след 7 часа.

Знаел, че 7-годишната му братовчедка Дамла е сама, защото баба й, която оставала с нея по време на нощните смени на майка й, се намира в Турция. Отключил. Надявал се тихо да тършува из апартамента, да намери пари и да си тръгне незабелязан.

Дамла се събудила и Мехмед затиснал устата и носа на детето. Не искал да я убива, а просто да не й позволи да вика.

В момента тече следственият експеримент с Мехмед, а в малко преди това се появи видео, показващо как го водят към окървавения апартамент.

Малко по-рано днес стана ясно кога ще погребат брутално убитата Дамла, а Момчилград обяви ден на траур заради смъртта на малкото момиченце.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХОРАСИО

    17 2 Отговор
    Ай ,,,,,,,,,,, ШАХ МАТ
  • 2 225

    47 5 Отговор
    Ако я е задушил няма защо да е окървавен апартамента

    Коментиран от #7

  • 3 ХАСАН

    51 1 Отговор
    Да му теглят куршума...7 годишно невинно дете!!!...Боже,какво насилие има на тоя свят!

    Коментиран от #15

  • 4 Бесен

    34 8 Отговор
    Брей... колко бързо ставало... сяда пре тебе някъв и казва този е! Баре на детекро да го бяха сложили... ма що да опъват кабеляци кат си имат "експерт"...
  • 5 Я. Петров

    22 0 Отговор
    Лошо, да убиеш човек за още 50 лева. Сега публчна доживотна присъда за назидание на бъдещите убиици.
  • 6 бббббб

    2 14 Отговор
    Не казват от къде има ключ?Нещо не се връзват нещата.

    Коментиран от #9

  • 7 Милен Веселинов

    19 0 Отговор

    До коментар #2 от "225":

    С този коментар за "окървавен" просто засилват сензацията,което е жалко от всяко нещатие да се прави зрелищна новина.
  • 8 vvv

    14 2 Отговор
    Аз пък , като по-хуманен , не му пожелавам куршум и бърза смърт. Нека си влезе в затвора по каналния ред. Момчетата там вече потриват ръце за нова булка. Не се притеснявам и че ще го храня с данъците си. Слабичък изглежда и не яде много. Сега, ако вземе да не издържи на любовта в затвора и се спомине, също няма да плача. Но нека да е след 3-4-5 години поне....
  • 9 хае

    5 3 Отговор

    До коментар #6 от "бббббб":

    ти роднини нямаш ли ве???????
  • 10 гост1

    6 1 Отговор
    За 50 лв...........ужас.
  • 11 Нели

    4 3 Отговор
    Откъде се е взело ТИКСОТО? ако в апартамента не е имало тиксо, ако убиецът го е внесъл, ЗАЩО го е носел?
  • 12 България

    4 9 Отговор
    Един от тези свине не може да говори български... Да се избиват взаимно по - често и, колкото останат да бягат в Турция при другите миризливци... Самата ни земя БЪЛГАРСКА не ги иска тая рязана паплач
  • 13 бай село

    8 6 Отговор
    Не ви ли се струва , че нещо не се връзва ?За учудване е , че сестрите от Пазарджик , които бяха убити преди повече от 10 г си отидоха така , без да бъде намерен техният убиец или убийци , а тук нещата станаха веднага. Нима този експерт , който с един поглед познава убийците го нямаше тогава? Този така наречен(експерт) хвърли сянка и на Скотланд ярд . Ако са толкова печени нашите следователи , защо с един поглед не докажат кои стреляха по шефа на НАП? Аз лично не вярвам на тази версия , жалко за момчето, ще изгори за нищо. Тази афера е тъмна ,и такава ще остане, като всички останали ,жалко за невинното дете. Българското следствие близо 30 г работи само с неизвестни извършители , що убийства и кражби станаха , а извършители НЕ! Точно сега с един замах отсякоха главата на ламята! Това е пълен абсурд , освен , ако не го пребутат , като коледно чудо. Да по коледа стават чудеса , но не и в Нашата правосъдна система! Наистина надеждата на Българина остава само в това , да се случи чудо , но едва ли! Весели празници!
  • 14 The TRAPPER

    1 0 Отговор
    Трябва да е оставил отпечатъци по тиксото и не само.
  • 15 фен на васик атанасова

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "ХАСАН":

    Не, ефенди, да го обесят публично! Или да го убие тълпата с камъни! Ама няма да стане. За съжаление.
  • 16 константин

    0 0 Отговор
    Нещо ми е трудно да повярвам че това момче е убиеца на детето.Преди 3години аз лично се опитах да помогна за залавянето на едни АЛО-ИЗМАМНИЦИ,и в полицията се опитаха да ме искарат един от мозъците на СХЕМАТА НА АЛО ИЗМАМИТЕ.Та от тогава съм се зарекъл и човек да убият пред мен никога няма да ставам свидетел,защото полицията току виж те обиявила за съучастник.Та тази практика я има Българската полиция,и именно затова нещо не ми се навръзват нещата за това момче.
  • 17 ФЕЛИКС

    0 0 Отговор
    Е това е наше момче "професионалист". Оперативните само хартия да пишат.