Last news in Fakti

25 Декември, 2017 14:09 3 859 3

Мис Вселена България се сгоди и чака бебе

  • мис вселена българия-
  • кръстева-
  • годеж-
  • сватба-
  • бебе-
  • бременност-
  • рожден ден

Мис Вселена България 2013-а получи годежен пръстен на рождения си ден. Венета Кръстева и гръцкият бизнесмен Костас Устабасидис чакат бебе. Единствената родна миска, която може да се похвали с лична снимка с американския президент Доналд Тръмп - Мис Вселена България 2013-а – Венета Кръстева, вчера отпразнува рождения си ден в столичен ресторант с приятели.

За гостите стана очевидно, че красавицата чака бебе.

Перфектната й фигура едва забележимо издаваше този момент, но изненадата дойде, когато след поздравленията и светлините на празничната торта, дългогодишният й приятел – гръцкият бизнесмен Костас Устабасидис извади кутийка с годежен пръстен. Сертификатът му издава...5-цифррена сума, която е броил годеникът.

Самата Венета изглеждаше видимо изненадана, но Костас не я остави да се колебае и преди тя да каже „Да”, надяна годежния пръстен на ръката й.

Празникът се превърна в очарователно 2 в 1. Изенадана остана дори майката на Венета, която има още две дъщери-красавици.

Лайф.бг научи още, че Венета е бременна в 5-ия месец и очакваното бебе е момче. Двамата с Костас очевидно ще изчакат раждането на наследника и тогава ще предприемат пътуване до Гърция.

Всъщност Устабасидис има бизнес в туризма на родното Черноморие. Венета пък е сред малкото родни модели, които работят сериозно в моделския бранш, без излишна показност.

Да припомним, че красавицата се класира в първата шестица на конкурса „Мис Свят” в Щатите, но за разлика от някои други, не тръби с този си успех. Венета не парадира и с близкото си познанство с Доналд Тръмп, както и с куп други световни знаменитости.

Красавицата страни от шума на светската суета, с Костас живеят повече от уединено, в обкръжението на малък брой верни приятели, сред които е родната легенда на модния бизнес Страхил Гановски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФобоРус

    7 1 Отговор
    Руса ама под прикритие щом е оплела този умен грък.
  • 2 батко бугар

    6 0 Отговор
    Ето до това води противното промиване на мозъците на младите момичета с чалга и пошлост през последните 30 години. Вината се крие само в самите нас - допуснахме го, смеейки се и мислейки, че сме свободни... Нека не правим такива грешки оттук нататък и да изградим България, като страната, която ние искаме, а не те! Тогава може би младите български момичета няма да се продават под одобрителния поглед на майките си на разни турци, гърци, англичани и т.н. боклуци с пари. Нека българките да се омъжват за българи!!!
  • 3 Шаран БГ

    3 2 Отговор
    Н Е К А ! Много обичам пожелания и обещания. С обещания за светъл комунизъм /например/ съм закърмен ! Пожеланията не ги водя на отчет. Н Е К А ! батко бугар, веселяк си ти !
    " Нека българките да се омъжват за българи ! "
    Нека, ама гащите отзад много скъсани, че и кръпки нямат..... То пари и за конци няма дори.....