Last news in Fakti

7 Януари, 2018 14:28 29 183 13

Вижте новата приятелка на Веселин Маринов (СНИМКА)

  • приятелка-
  • веселин маринов-
  • пеева-
  • снимка

Край на криеницата между Веско Маринов и любовницата му Веселина Пеева. Естрадният трубадур започна да мъкне гаджето си по официални събития. В първия ден на новата година певецът заведе Пеева в Разглог, съобщи HotArena. Там близо 2500 кукери гониха злите сили по време на традиционния новогодишен кукерски карнавал "Старчевата". Няколко пъти повече жители и гости на града наблюдаваха пищното и шумно зрелище на централния градски площад, който бе арена на празничното събитие. ВИП гости бяха политици, футболната легенда Христо Стоичков и Веселин Маринов с половинката си.

Така за първи път публично звездата презентира новата си любов. Застанал рамо до рамо с нея. Предишното й появяване около певеца беше на 23 ноември миналата година в НДК, когато той направи концерт там. Тогава обаче Веселина беше на третия ред придружена от охрана. И след това си тръгнаха разделени. Сега в Разлог бе плътно до него.

На снимката от карнавала тя изглежда щастлива. Източници от Добрич откъдето е и Пеева разкриха, че в града почти няма човек, който да не и се подиграва и критикува. Причината е, че тя толкова си е загубила ума по Маринов, че дори на Коледа и Нова година не си е направила труда да честити празниците на двете си деца. Именно заради Веско Маринов бившата сервитьорка ги заряза преди година и половина, а към днешна дата съвсем е забравила за тях.

Източници от Пайнер твърдят, че певецът далеч не е толкова влюбен в нея, колкото тя в него. Той не говори в интервюта за Пеева и демонстративно избягва подобни въпроси. Бил и супер стиснат. Кара кола за 200 бона, а е оставил блондинката да се вози с бричка за 2000 лв. След концерта му в НДК пред Нова телевизия каза, че очаквал връзката му с Веселина да издържи максимум до следващия му концерт там.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 222

    11 10 Отговор
    ТОВА Е НА ИВАН ГОЧЕВ БИВШАТА НЕБРАЧНА СЪПРУГА. ДА НАИСТИНА НАКОГАШНА СЕРВИТЬОРКА, НО МНОГО ОТДАВНА. СЕГА СМУЧЕ ИЗДРЪЖКА ОР БАЩАТА НА ДЕЦАТА, КОЙТО Е ЕДИТ ОТ МАСТИТИТЕ АРЕНДАТОРИ В ДОБРУДЖА, ОТ СЕЛО БАЛКАНЦИ. ОГРОМНАТА ИМ КЪЩА В ЦЕНТЪРА НА ДОБРИЧ Е ПРАЗНА ОТ НЯКОЛКО ГОДИНИ...

    Коментиран от #5

  • 2 СЕЛЯНИН

    11 4 Отговор
    СЪБРАХМЕ СЕ !
  • 3 гост

    24 4 Отговор
    Добре поне ,че не е Цветан.
  • 4 гост

    21 4 Отговор
    За сведение на всички интересуващи се дали В.Пеева е зарязала децата си -Вчера видях жената да разхожда детето си из града и си личеше колко са щастливи и двамата ,особенно малкия.
  • 5 гост

    19 5 Отговор

    До коментар #1 от "222":

    Да,някога в младежките си години през лятото може да е била сервитьорка ,но отдавна е завършила висше образование и две магистратури,едната от от които е от СУ.Що се отнася до "сега суче издръжка от бащата на децата си"-"Мастита Арендатор"я съди за парите ,които и е давал за домашни разходи през годините.
  • 6 до Иван Гочев

    25 6 Отговор
    Алкохолика Иван Гочев от Добрич до кога ще ни облъчва със съчинениято си? Алкохола не прощава на никого, както и жена му не му издържа на простотиите. Личи си какъв бизнесмен е , да пие и да пише статии за Веселин Маринов
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Боби

    9 17 Отговор
    Тоз дъртак веселин е такава смешка . Селски певец не знам кво му харесвате
  • 9 Радо

    7 4 Отговор
    От Полски Тръмбеш е все пак, не е от село!
  • 10 ИВАН

    6 6 Отговор
    Ооо, веселинчо плужека, пееше за БСП, после за ГЕРБ - за когото има далавера ... а тая като е толкова образована, явно е научила, че само паричките са важни - добре се е образовала :)
  • 11 Варан

    16 6 Отговор
    Вие напълнете зала"Арена Армеец",направете зрелищен концерт за 2 часа и тогава критикувайте.Няма значение от къде е Веско, влажното е,че пее хубаво и хората го харесват.
  • 12 Коко

    9 2 Отговор
    Веско ако я оставяш Цветелинка ще я взема Аз
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.