9 Януари, 2018 13:44 8 384 5

Росен дебнел млади момичета на гарата в Курило

  • нови искър-
  • убийство-
  • росен ангелов

Няколко часа преди шесторното убийство на 31 декември в Нови Искър 56-годишният Росен Ангелов - Горския е бил на гарата в Курило. Това разкри сестрата на Валя, с която Ангелов блудствал през 2007 г, когато била едва 11-годишна, пише "Телеграф".

Заради гаврата Горският е осъден през 2009 г. и оттогава се е укривал от правосъдието. До неделя, когато около 14:00 ч. бе открит с огнестрелна рана в слепоочието в една от изоставените къщи над село Луково.

"Росен много често идваше на гарата. Седеше на една пейка и дебнеше. Така се запозна преди години с мен, сестра ми и още едно момиче на име Ася. Всичките бяхме непълнолетни", разказа 25-годишната Люси.

Тя разкри, че за последно е видяла Росен именно на гарата в ранния следобед на 31 декември. "Седеше на една пейка. От това място се закача с малки момичета и големи жени също. Там се запознава и кани на срещи", добави Люси.

Младата жена твърди, че преди години Росен е бил таксиджия, а последно време е помагал при ремонти на къщи и автосервиз.

"Изобщо не сме знаели, че някой го издирва. Ходеше си съвсем свободно. Продължи да тормози сестра ми. Тя на няколко пъти си смени номера на телефона, защото непрекъснато й звънеше", сподели още Люси.

Тя си спомня добре 12 февруари 2007 г, когато заедно със сестра й Валя са отишли заедно с Росен в една от вилите над село Луково.

"Почерпи ни, после ни пусна порно и тръгна да ни опипва. Аз избягах но сестра ми остана при него", разкри Люси.

По думите й той правел секс и с друго непълнолетно момиче - Ася, която била от ромски произход. От данните по делото става ясно, че двама полицаи от РПУ-Своге са сгащили Росен и Валя на 12 февруари 2007 г.

Педофилът и детето били чисто голи във вилата, лежали в леглото и гледали порно. Майката на двете момичета Огнянка споделя, че, когато разбрали, че е избил шестима техни съседи от града, много се изплашили за живота си.

Страхуваме се този изрод да не излезе от гората и да ни избие и нас. Не е спрял да ни тормози", каза Огнянка. По думите й твърденията на майката на 18-годишния Боби, който бе застрелян в къщата, че Росен не е истинският убиец, са абсолютни глупости.

"Категорична съм, че това е извършителят. Този човек е психопат. Способен е да извърши такова нещо. Много ме беше страх за Валя. Тя сега се ожени и живее в Кумарица. Имам 5-годишно внуче от нея", споделя Огнянка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Андрей Николов

    11 0 Отговор
    Ох стана ни ясно. че е педпфил ама не ни е ясно как точно той е убиецът! Може би както навремето Боко Тиквата уби Чакъра?
  • 2 Чичо

    15 0 Отговор
    Ся последно, тоя професионален килър- обучен в чуждестранния легион ли е, престъпник- търсен денонощно от МВР ли е или педофил- дебнещ по гарите и чукащ малолетни циганки!?!
  • 3 Гого

    5 0 Отговор
    Така сме се омешали българи и цигани вече че хич не ни е ясно какво става вече

    Да питаме Юнкер а?
  • 4 съмнителна работа

    9 0 Отговор
    мирише на съмнителна работа тука
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.