11 Януари, 2018 15:17 3 998 2

Патриотични стопове за новото Mini

  • mini-
  • британски флаг-
  • стопове-
  • задни светлини
Патриотични стопове за новото Mini - 1

По време на автомобилното изложение в Детройт марката Mini ще представи обновените си модели. Една от най-характерните новости е свързана със задните светлини, които имат вътрешни контури във формата на британския флаг.

Патриотични стопове за новото Mini

За първи път това концептуално решение беше показано на прототипа на електрическия хечбек, който се появи на сцената през септември във Франкфурт. Сега, само няколко месеца по-късно с иновативните стопове ще се оборудват и серийните Mini-та.

Патриотични стопове за новото Mini

Темата с британския флаг по традиция е отразена и в други детайли - с щампа на мекия таван на кабрио версията, с интериорни лога на арматурното табло, както и с лого на капачките на летите джанти.

Патриотични стопове за новото Mini


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 1243

    3 0 Отговор
    Ми да вземат да сложат емблемата на БМВ или на Германия като искат да са патриоти.