12 Януари, 2018 13:37 5 333 2

Апартаменти от бетонни тръби (ВИДЕО)

  • апартамент-
  • бетонна тръба
Апартаменти от бетонни тръби (ВИДЕО) - 1

Заради презаселването на големите градове в областта на технологиите непрекъснато се разработват нови и нови проекти, които да минимизират жилищното пространство. Последната такава се нарича Opod Tube House и е направена от бетонна водопроводна тръба с диаметър 2.5 метра.

Апартаменти от бетонни тръби (ВИДЕО)

Архитект на тази нова технология е Джеймс Лоу, който е на мнение, че по този начин ще се реши проблема с липсата на места за строеж в мегаполисите. Апартаментите му достигат до 92 квадратни метра и според него са напълно достатъчни за един или за двама души. Вижте повече.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    4 1 Отговор
    хахаха, добре е като кръг, всички еднакви, а като наемателя не си плаща само пускаш водата и отива в канала?
  • 2 РЕАЛИСТ

    7 1 Отговор
    Това е добра идея. Под естакадите за летището може да се построят такива жилища за социално слаби.