Last news in Fakti

24 Януари, 2018 19:05 2 836 0

Къде на Изток да се купуват имоти

  • инвестиции-
  • прогноза-
  • пазар
Къде на Изток да се купуват имоти - 1
Снимка: Shutterstock

Петте града, които оглавиха класацията за най-пересктивни от гл.т. на покупката на недвижими имоти през 2018-а, са Сидни, Мелбърн, Сингапур, Шанхай и Хошимин. Най-бурно развитие пазарът ще претърпи в Сидни, Хошимин, Мелбърн, Шанхай и Шънджън. По данни на индекса Emerging Trends in Real Estate® Asia Pacific 2018 инвеститорите от Филипините и Индонезия мигрират на развиващите се пазари. Новата дестинация, която предизвика интерес у тях, е Виетнам, който по мнението на редица експерти може да стане следващият Китай.

Австралия е успяла да задоволи потребностите на инвеститорите и строителите. Ключовите за пазара на недвижими имоти градове съчетават в себе си привлекателност, стабилна инвестиционна среда с относителна добра текуща доходност и перспективи за силен ръст в наемния сегмент за в бъдеще.

Целият източен регион се характеризира с ожесточена конкуренция на активите и това променя сектора в неочаквана посока. Така например, предприемачите мигрират на пазари, които доскоро не са били популярни, като проекти за достъпни жилища, обекти за отдаване под наем, както и студентски общежития и старчески домове.

Друга тенденция, която набира скорост, е бързото възникване на общи работни помещения (open space).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА