30 Януари, 2018 14:26, обновена 10 Февруари, 2018 13:50 10 329 4

Стефан Командарев: Плащаме от най-високите такси на кината (ВИДЕО)

  • стефан командарев-
  • посоки-
  • българско кино

"Посоки" е втори в бокс офис класацията за уикенда

Стефан Командарев: Плащаме от най-високите такси на кината (ВИДЕО) - 1
Стефан Командарев

Ние трябва да си платим, за да ни пуснат филмите по големите кина. Таксата "Екран", която плащаш еднократно само, за да ти се покаже филма, е една от най-високите в Европа. Тя е между 550 и 650 евро, при положение, че в Белгия подобните такси са около 300 евро, но очевидно ние сме доста по-заможни хора. Нещата са сложни, абсурдни и много трудни и правенето на кино в тази ситуация е доста екстремно занимание. Това каза в студиото на ФАКТИ режисьорът Стефан Командарев.

Филмът му "Посоки", който е само от 3-4 дни по кината е бил втори по гледаемост през уикенда.

Всичко за успеха на филма, за изключителния начин, по който е писан сценария, за избора на актьори и какви са стъпките, за да има шанс български филм за "Оскар", гледайте разговора със Стефан Командарев:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    28 30 Отговор
    Бате,и без такса да ви пуснат да си прожектирате боклуците,пак няма кой да ви гледа. Всичко ви е гола-вода. Ама да де,кината са виновни сега. До вчера беше държавата,днес са кината а утре? Кой ще е виновен утре?
  • 2 Емил

    10 11 Отговор
    Командарев - популярно име! Не съм гледал негов филм, но като му гледам муцката и педерасткото шалче - няма и да гледам!
  • 3 тука е така

    7 2 Отговор
    Нз някой объркал ли е от журналистите,ама 600евро да ти дават филма еднократно хич не е много,ако не можеш да си платиш тия пари за къде изобщо си тръгнал.
  • 4 уййй

    3 0 Отговор
    браво щефо гейнин си!най-добрия си! Уйспех ти желая!