Стойчо Стоилов: Не би трябвало да имаме проблеми в България

3 Февруари, 2018 16:57
4 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 1533
Автор: Иво Стойнев

Главният мениджър на ЦСКА-София Стойчо Стоилов даде положителна оценка на свършената от отбора работа по време на лагера в Испания пред cska.bg. Според него има много положителни неща, но и слабости. Стоилов разкри, че е възможно да бъде привлечен още един играч, но не на всяка цена, а само ако бъде открит такъв, който ще вдигне нивото на тима.

"Има много положителни неща, които видях по време на подготовката, но се видяха и някои слабости. Тук си говорим с треньорския щаб на какво трябва да наблегнем, за да се отстранят. В последният мач се видя умора в отбора, заради тежкия лагер тук в Испания.

С нашия стил ЦСКА не трябва да има проблеми в България. Имаме контрол над топката, владеем добре топката и това до голяма степен ще ни даде предимство срещу сгъстените защити.
Има още какво да се желае от новите играчи. От някои сме доволни, но други по-бавно се адаптират. Селекцията при нас е отворен процес, така че до края на трансферния прозорец може да привлечем още един играч, който ще ни вдигне само класата. Това не е на всяка цена, но ако се отвори възможност, може да се възползваме.

Ударите под кръста няма да престанат, но ние трябва да гледаме нашия отбор да расте. Ако играем добре, не мисля, че може да ни спрат. Битката със сигурност ще е много сериозна, но ние гледаме нашия отбор. Трябва да вдигаме нивото и нещата ще дойдат от само себе си", заяви Стоилов.