Last news in Fakti

6 Февруари, 2018 12:58 1 547 0

Лудогорец се изплаши от контузии - не иска контроли

  • лудогорец-
  • контроли-
  • херо-
  • контузии-
  • милан-
  • играчи

Треньорският щаб на шампионите не иска да рискува преди мачовете с Милан

Лудогорец няма да играе контрола на родна земя, на която да представи отбора за остатъка от сезона. Причината - от треньорския щаб не искат да рискуват контузии на играчите преди ключовия сблъсък с Милан в Лига Европа, който е другата седмица в Разград, пише "Блиц"

Организирането на спаринг щеше да даде възможност на Димитър Димитров да направи последни доизчиствания на тактиката за предстоящите сблъсъци с "росонерите". Все пак не е изключено Херо да направи една или две учебни игри с дублиращия състав, който участва във Втора лига.

Лудогорец изигра 7 приятелски срещи по време на дългия си подготвителен лагер в Турция, който продължи до събота. В тях възпитаниците на Херо постигнаха 5 победи, записаха едно равенство и допуснаха едно поражение, при голова разлика 14-6.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА