Last news in Fakti

6 Февруари, 2018 15:26 8 478 2

Ето това е автогол за историята (ВИДЕО)

  • автогол-
  • история-
  • ел юнейби-
  • ал дарфа-
  • ал джазира

Футболистът на Ал Дарфа Йасер Ел Юнейби си заби гола красавец

Централният бранител Йасер Ел Юнейби си заби автогол-красавец, който е кандидат за гол на сезона в ОАЕ. Ситуацията се разигра по време на двубой между неговия Ал Дарфа и Ал Джазира.

В 73-ата минута на срещата при резултат 0:0 Ел Юнейби опита да изкара топката в ъглов удар, но неговият шут влезе в горния ляв ъгъл на собствената му врата и остави вратаря безпомощен, пише "Блиц".

В крайна сметка Ал Дарфа загуби двубоя с 1:3, а едва ли централният бранител ще иска да си припомня този мач.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 е не

    11 1 Отговор
    Не е автогол, на последното повторение се вижда рикошет.

    Коментиран от #2

  • 2 Чичу Ади

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "е не":

    Прав си, иначе отиваше в другия ъгъл. Там вратаря можеше да я хване... Това си беше чисто и просто гол красавец, вкаран с умишлена точност. До 73-та минута Ал Джазира да не могат да вкарат, намесва се чаршафа от скамейката и казва 20000 бона за първия отбелязал гол в тяхна полза! Защитника е поканил на парти целия отбор след това.