14 Февруари, 2018 10:07 2 420 3

Сесил Каратанчева разказа за сватбения си ден (СНИМКИ)

  • сесил каратанчева-
  • сватба-
  • георги долмов-
  • рокля

Тенис звездата разказа наскоро, че е семейна от почти три месеца. Досега обаче не знаехме как е изглеждала в сватбения си ден.

Сесил и дългогодишният ѝ приятел Георги Долмов са имали приказна сватба на плажовете на Пунта Кана, пише dir.bg.



„Беше в края на сезона, комбинирах почивка и сватба, тъй като няма време за нищо. Дори за собствената ми сватба“, сподели наскоро тенисистката.



Все пак тя е имала време да се подготви за щастливия ден с разкошна сватбена рокля Justin Alexander. И докато нежната Сесил разхожда финия си тоалет по красивите плажове на Доминикана, любимият ѝ Георги е избрал съвсем лежерно облекло. Той е със сив чино панталон и черна вталена риза, съчетани с мокасини на бос крак. Единственият аксесоар, който издава, че е част от сватбата, е бяло сватбено цвете, закачено от страната на сърцето.



Каратанчева, която винаги е изпъквала с грациозност, изглежда невероятно в роклята с дантелена горна част, дълбок гръб и паднало късо ръкавче.


Явно Сесил е успяла да изпълни желанието си и да запомни всеки миг от този паметен за всяка жена момент.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дикембе Мутомбо

    5 1 Отговор
    Ииии кого го интересува тази еничерка?!
  • 2 Мунчо

    0 1 Отговор
    Дамата известна ли е................

    Коментиран от #3

  • 3 Бай Хой

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Мунчо":

    Мхм даа известна е - играеше тенис и после се оказа бременна с допинг...нещо такова...Татко и е един прост спортист мутреняк и си умираше да идва да се кара в едно кафе за силна музика, а то ток нямаше тогава :) Гледай я само ква ракета е в главата...