14 Февруари, 2018 13:02 1 304 3

Сърбин очаква Димитров в Амстердам

  • димитров-
  • тенис-
  • крайнович-
  • вавринка

Стан Вавринка за пореден път се издъни

Сърбинът Филип Крайнович победи с 6:2, 3:6, 7:5 Феликс Оже-Алиасим и ще се изправи срещу Григор Димитров във втория кръг на турнира в Ротердам, ако днес поставеният под номер 2 в схемата българин преодолее съпротивата на Юичи Сугита.

За Оже-Алиасим това бе дебют на ниво АТР и той се представи повече от достойно, но в крайна сметка липсата на опит си каза думата. При 3:3 в третия сет младокът поведе с 40:0 на сервиса на Крайнович, но не успя да реализира пробив. Това стори 25-годишният сърбин в 12-ия гейм и си осигури победата.

Аут от турнира вече е Стан Вавринка. Швейцарецът, който преди няколко дни стигна до полуфиналите на Sofia Open, загуби с 6:4, 3:6, 2:6 от неизвестния представител на домакините Талон Грикспоор. Холандецът бе стъписан в началото и допусна ранен пробив, оказал се решаващ за изхода на първия сет, но после се възползва от шансовете си и елиминира носителя на три титли от Големия шлем.

Във втория кръг Грикспоор ще срещне някой измежду сънародниците си Робин Хаасе и Тимо де Бакер. При нов успех пред него ще се отвори възможност да излезе срещу устремилия се към първото място в световната ранглиста Роджър Федерер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТАСС

    1 2 Отговор
    Що го чака , да го опрашва ли ?
  • 2 Гост

    1 0 Отговор
    Турнира е в Ротердам, не Амстердам.

    Коментиран от #3

  • 3 Именно

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Така е, но сърбинът може да не знае ;)