Last news in Fakti

19 Февруари, 2018 05:15 1 470 1

От ПСЖ: Дано съдиите пак побутнат домакините

  • емери-
  • псж-
  • реал мадрид-
  • съдия-
  • шампионска лига

Унай Емери се оплака от реферите на първия мач между французите и Реал Мадрид

Наставникът на ПСЖ Унай Емери си пожела съдия, който да помогне на тима му в реванша с Реал (Мадрид) на 6 март в Париж.

Запитан дали това не е против правилата, специалистът натърти на това, че така е честно, тъй като съдията на мача в Мадрид вече е помогнал на домакините.

"Ако ще прилагаме същите правила, като на "Сантиаго Бернабеу", то искам същият съдия да свири и в реванша. Ще съм щастлив, ако има възможност същият рефер да ръководи мача, използвайки същите критерии, за да взима решения. Предполагам, че така ще имаме предимство, тъй като сме домакини. Това, което ви казвам не е субективно. Имаше засада при втория гол на Реал, а нито флагчето бе вдигнато, нито беше свирена", коментира Емери.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.