19 Февруари, 2018 15:43 5 860 6

Кадри от Tesla-та на Мъск в космоса

  • tesla-
  • space x-
  • илон мъск
Кадри от Tesla-та на Мъск в космоса - 1

Съвсем неотдавна Илон Мъск, който е шеф на компаниите Tesla и SpaceX, изстреля в космоса свръхтежката ракета Falcon Heavy, като на борда ѝ качи, в качеството на полезен товар, личният си електромобил Tesla Roadster. Зад волана беше монтиран манекен на име Стармен, облечен във фирмения скафандър на SpaceX. Няколко часа неговият полет беше предаван на живо, като след това кабриото се отправи на пътешествие в дълбокия космос. Ето и кадрите от поточното видео.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 притежаващ

    15 13 Отговор
    По-глупав клип не бях гледал, естествено със сериозни прескачания.Чудя се дали е имало и*оти които да го гледат това 4 часа Online?!

    Коментиран от #2, #5

  • 2 гост

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "притежаващ":

    Е то няма какво да се случи в космоса. Няма вятър, няма движение на чужди предмети, пълна тишина и само носене на колата и това е. Това е достижение понеже утре като направи ракета и всяка седмица изстрелва товари до нова МКС ще викате този идиот, този глупак.

    Коментиран от #3

  • 3 Сателит

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Тази ракета е направена по-скоро за лични нужди на компанията. Все пак са планирали да изведат в околоземна Орбита над 12 хиляди собствени сателита. Ако изкарват по един два сателита със сегашната ракета, това ще им струва много пари и ще отнеме много време, но с Falcon Heavy могат да качват по много на брой сателити едновременно.
  • 4 омъскаряване

    3 4 Отговор
    А извънземните, как се спукват от смях на колата на 3:56:12 хахаха
  • 5 555

    9 4 Отговор

    До коментар #1 от "притежаващ":

    Това видео е най-якото нещо което съм виждал, ама и ти си бая-бая идиот !!! Не гледай дали има някои да го гледа 4 часа ами гледай себе си какво вършиш
  • 6 656

    0 0 Отговор
    Монтаж в студиото