22 Февруари, 2018 12:51 3 506 3

Запалиха колата на известен адвокат-треньор по карате

  • палеж-
  • кола-
  • адвокат-
  • сергей тихолов

Колата на треньора на карате-клуб „Компас“ в Монтана Сергей Тихолов, който е и известен адвокат, е била запалена вчера, съобщи BulNews.bg.

Пожарът е лумнал малко преди 20 часа снощи в областния град. Личният автомобил „Субару Форестър" на 39-годишният мъж е бил паркиран на улица „Мария Димова“. Неизвестен пироман залял със запалителна течност предния капак на возилото и драснал клечката. Всичко се случило, докато сенсей Тихолов тренирал децата от клуба по карате.

Огнената вендета обаче не успяла да нанесе големи щети по автомобила. Пораженията са по декоративната решетка под предното панорамно стъкло, калниците, гумите и бронята.
От полицията в Монтана съобщиха, че палежът е заснет от охранителни камери и вече има заподозрян по случая.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Плаче за центровка

    6 0 Отговор
    Явно е шамаросал някакъв модерен материал , от тези с питбулче и ММА амбиции и сега ще трябва да издирят материала и да го "центроват" в районното
  • 2 Сенко

    11 1 Отговор
    Не май е дал голяма сума пари за благотворителност,за това са му запалили колата. Каратист-адвокат,пожарникар-мин председател. Няма такава държава
  • 3 Все тая

    5 1 Отговор
    За пожарникаря , съм съгласен. Обаче ,не виждам проблем с адвокат да спортува. Каратето не е за тикви все пак... ;)