22 Февруари, 2018 22:00 11 908 12

Магията на жената Риби

  • жена-
  • риби-
  • зодия-
  • астролог-
  • линда гудман

Световно известният астролог Линда Гудман за жената Риби

Магията на жената Риби - 1
Снимка: Shutterstock

Тонове мастило са изписани от астролозите за качествата на жената Риби. Но нека бъде ясно от самото начало - жените Риби няма да стигнат за всички желаещи.

Контрастът между жената Риби и съвременната еманципирана жена още повече засилва копнежа по жадуващата закрила крехка и нежна "Риба".

Няма нищо чудно в тълпата от кандидати за ръката на жената Риби. Ако я спечели за спътница в живота, тя ще позволява на мъжа си да бди над нея, да я закриля и да предугажда всяко нейно желание. Ще приема великодушно неговото желание да ѝ подаде ръка, когато слиза от колата, да ѝ държи палтото, когато се облича, или да запали цигарата ѝ. Тя ще го гледа влюбено с големите си леко изпъкнали очи, ще му бъде благодарна, че може да се опре на неговото рамо и ще му позволява да доказва колко силен и загрижен е за нея. Нали той, избраникът на жената Риби, означава толкова много за нея.

Тя е убедена, че той ще успее да предотврати опасностите, които я дебнат едва ли не на всяка крачка. Ще го изслушва внимателно, ще бъде отзивчива и предана приятелка на спътника си в живота. С нея той ще може да сподели неприятностите и проблемите си.

Според жената Риби (все едно дали се отнася за нейния баща, брат, приятел, съпруг или любовник) мъжът до нея може да се справи с всеки проблем. Успява да убеди и него, че на света няма нещо, което да може да му се опре.

Кротка, деликатна, със спокоен нрав, жената Риби е истинско тихо пристанище за своя мъж.

Жената Риби е изискано женствена през всички сезони на годината. Ще я видите със свободно падаща край тялото пола през пролетта, с шорти през лятото, елегантен джемпър през есента и пухкави ръкавици от ангорска вълна към зимния тоалет. Ако в някой прохладен ден ви придружи на игрището за голф или на футболното игрище, със сладък жест ще пъхне ръце в джобовете на панталона ви, за да ги стопли. Излишно е да се обяснява защо почти всички мъже са очаровани от представителките на зодия Риби и постоянно се опитват да се пререждат взаимно на опашката пред тях.

Няколко разменени думи са достатъчни, за да оприличите жената Риби на буен огън в студена нощ или на нежен полъх на пролетен зефир. Жената Риби успява да подскаже на мъжа до себе си, че проклетият началник, нелоялният колега или просто малшансът са виновни за проблемите му на работното място или в живота. Тя никога няма да си позволи дори най-лек намек, че някаква вина може да има самият той. Затова ако вече сте надянали брачната халка на някоя друга, преди да срещнете жената Риби, внимавайте! Тя е едно опасно увлечение за вас. Ако ли пък не сте издържали на чара ѝ и сте се врекли пред олтара, знайте, че сами сте си виновни. Предстои ви доста често да изслушвате гневните ѝ изблици, понякога дори саркастични.

Ако ще ви подейства утешително, ще ви кажа, че няма жена без трески за дялане, а вашата жена Риби през повечето време може да бъде много мила. Когато все пак ѝ се случи да бъде малко проклета и дори зла, главната причина няма да бъде тя, а вашата прекалена жестокост, леност или нетолерантност. В този случай вината е изцяло ваша. Аз не мога да не бъда на нейна страна.

Очарователна и женствена, нежна и мила, жената Риби успява да запази спокойствие в критични ситуации, които биха извадили от равновесие представителките на други знаци от зодиака. Това се дължи на плуващите в различни посоки риби в нейния зодиакален символ. Разбира се, и при нея през плавния поток на мисълта може да изплуват на повърхността укорителни думи и раздразнение. Това е почти сигурно при жена Риби, която в детството си е била принудена да търпи грубости. Преживяната горчилка се загнездва между двата знака и изключва връзката помежду им. Такава жена се превръща в самотна несретница, която се мята от единия полюс на чувствата си към другия, без да може да се пребори с това. Тя не съзнава, че нейното пагубно състояние се дължи на едновременната любов и омраза, които изпитва към самата себе си. Тогава тя може да посегне към алкохола или опиатите и, заслепена от тяхното въздействие, няма да може да съзре смъртоносно опасните подмолни рифове.

При обикновената представителка на знака двете риби плуват плътно една до друга ту назад, ту напред, затова никога не си мислете, че можете да отгатнете накъде са поели в момента.

Казват, че Рибите олицетворяват загадъчните водни дълбини между два бряга, в които се вливат всички житейски реки. Ако узнаете някоя от тайните на жената Риби, може би ще успеете да я уловите.

Вашата собствена жена Риби е склонна рязко да променя настроението си. Много е сантиментална и от очите й внезапно може да рукне поток от сълзи, подобно на внезапен пролетен дъжд. Ако нараните чувствата ѝ, може да ви отправи такъв унищожително-укорителен поглед, сякаш сте убили човек.

Честа спътница на жените Риби е депресията, защото са убедени, че не са подготвени за жестоката конкуренция в живота и че не им достига амбициозност. В моменти на депресия ще трябва да повтаряте на своята Рибка, че всичките ви познати и приятели са се възхищавали пред вас от нейната мъдрост и човещина. Това всъщност си е самата истина, нали?

Приемете и още едно неотменимо свое задължение - научете я да превъзмогва своята стеснителност и терзанието на постоянните си съмнения. Ако не успее да го стори, много е възможно да се затвори в себе си, да се изолира от останалия свят. После самата тя ще се пита защо е толкова самотна.

Девойката Риби понякога дори обича да демонстрира хладнокръвна независимост. Това е защитната реакция на една стеснителна и уязвима натура. Защото се опасява, че демонстрирайки своето остроумие и финес, ще бъде наранена от прагматиците, които няма да я разберат.

След като свиете семейно гнездо, жената Риби ще запази в сърцето си кътче за вас, но по-голямата част от него ще подари на децата. С най-много грижи и любов ще обгради по-дребните, слабоватите или грозноватите. Само жената, родена под знака на Риби, може да не забележи къдравокосата палава чаровница и да пожелае да осинови някое кльощаво, мижаво, грозно патенце, което поглежда стреснато иззад гърба на възпитателката. Жената, родена под знака на Риби, най-добре разбира страховете, желанията и терзанията на малките невзрачни момченца и момиченца.

Жената Риби не изгаря от желание да съсипва живота си и да работи нахалост в онази фирма, където отидоха най-хубавите й години, преди да се появите вие и да я спасите от това непосилно бреме. Тя не е толкова амбициозна, че да вземе да ви доказва, че в работата я бива поне колкото двама мъже. Великодушно ще задоволи вашето желание да печелите за издръжката на семейството, ще ви разреши да осигурявате достатъчно пари и за собствената си, и за нейната чекова книжка. Малко са жените от зодия Риби, които ще вземат да се задълбочават в размисли над проблема защо така зашеметяващо бързо се топят парите ви в банката и как най-добре да съчетаят любовта си към някои чудесни екземпляри от колекцията на най-нашумелия моделиер с набиващото се на очи изтъняване на портфейла. В края на краищата жената Риби ще се справи успешно с всичко това.

Ако искате да зарадвате жената Риби, непременно я поздравете по случай рождения или именния й ден, по случай годишнината от сватбата или от деня, в който сте поискали ръката ѝ.

Това е тайното оръжие на жените Риби, нептуновият им ключ към успеха. Все едно дали са монахини или кабаретни танцьорки, те винаги си остават малки момиченца. Сто на сто и за цял живот.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост моля не ме трийте!

    18 8 Отговор
    Вениии, сестра ми е риби! Направи 2деца с богати мъже, като мислеше че ще ги изнудва за пари! Удари на камък! От мен(телец) изяде 90 000 евро, (всичко което изработих за 18г. в чужбина), Подлуди жената на бащата на второто и дете, (човекът е 30гпо-голям от сестра ми) !Като чуя за риби, бягам през 9 планини в 10-та!
  • 2 vasik atanasova

    13 3 Отговор
    жените риби са луди

    Коментиран от #5

  • 3 Съпругата ми е "РИБИ"

    9 8 Отговор
    Противно на горния коментар ще напиша за жената "риби", позовавайки се на лични впечатления - съпругата ми е зодия Риби, имаме и семейни приятелки Риби, за които мога да кажа само хубави неща. Съпругата ми е изключително лъчезарен човек, винаги е засмяна, много артистична натура, с чувство за хумор, много принципна, борец за справедливост, амбициозна, работлива, постоянно има идеи как нещата да станат по-добре. Благодарение на нейните идеи, трудолюбие, талант да общува с хората, да говори увлекателно и убедително, днес бизнесът ни процъфтява, любимка е на клиентите и бизнес партньорите ни. Приятели и роднини я уважават и ценят. Тя обожава децата и може часове да си играе с тях, отнася се с тях с много любов и уважение, изслушва мнението им и малуганите я боготворят. Във всяка ситуация знае как да постъпи разумно. Много е весела и темпераментна, изключително вярна и любвеобилна, невероятна домакиня, умна и съобразителна! Много справедлива и не дай си Боже, някой да направи нещо нечестно, несправедливо, нередно, тя е тази, която ще го постави много точно на мястото му. Когато е гневна за някоя несправедливост се превръща в ураган и огън и винаги защитава правдата, страда и плаче за хорското нещастие и прави всичко възможно да помогне. Когато обича е огън, когато мрази е лед. Забавна е много и животът с нея никога не е скучен! Най-отговорно мога да заява, че е вярна приказката, че до всеки успял мъж стои една умна жена. До мен е моята жена рибка! И все пак с
  • 4 Съпругата ми е "РИБИ"

    10 8 Отговор
    Съпругата ми е зодия Риби и е изключително лъчезарен човек, винаги е засмяна, много артистична, с чувство за хумор, много принципна, борец за справедливост, амбициозна, работлива, постоянно има идеи как нещата да станат по-добре. Благодарение на нейните идеи, трудолюбие, талант да общува с хората, да говори увлекателно и убедително, днес бизнесът ни процъфтява, любимка е на клиентите и бизнес партньорите ни. Приятели и роднини я уважават и ценят. Тя обожава децата и може часове да си играе с тях, отнася се с тях с много любов и уважение, изслушва мнението им и малуганите я боготворят. Във всяка ситуация знае как да постъпи. Много е весела и темпераментна, изключително вярна и любвеобилна, невероятна домакиня, умна и съобразителна! Много справедлива и не дай си Боже, някой да направи нещо нечестно, несправедливо, нередно, тя е тази, която ще го постави много точно на мястото му. Когато е гневна за някоя несправедливост се превръща в ураган и огън и винаги защитава правдата, страда и плаче за хорското нещастие и прави всичко възможно да помогне. Когато обича е огън, когато мрази е лед. Забавна е много и животът с нея никога не е скучен! Най-отговорно мога да заява, че е вярна приказката, че до всеки успял мъж стои една умна жена. До мен е моята жена рибка! И все пак смятам, че тя е такава, защото така е възпитана и този й характер е генетично заложен и е изграден в годините от всичко хубаво и лошо, през което е минала, преборила се е и е продължила напред,
  • 5 Гост

    8 8 Отговор

    До коментар #2 от "vasik atanasova":

    Това повърхностно обобщение за всички хора от една зодия е глупаво, първосигнално, злобно и безотговорно! Нима хората по света се делят точно на 12 вида характери, интелект, темперамент, емоционалност? Не зодиите правят хората, а възпитанието им, характера и акъла!!!

    Коментиран от #6

  • 6 Батко

    5 4 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    Браво!!! Много точно казано!!!
  • 7 Мунчо

    4 1 Отговор
    Не знам дали само жената риба е магична,но мъжът риби е наистина това което е написано, такъв е зет ми

    Коментиран от #8

  • 8 Алфа Ромео

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Мунчо":

    Какво искаш да кажеш, че е очарователен, женствен, нежен и мил.....
  • 9 ИВАН

    6 0 Отговор
    Хаха, вярно е - рибите са голяма работа :)
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 МАК

    2 6 Отговор
    Абсолютно отвратителни нагли същества!! Съжалявам но абсолютни коне с капаци незачитащи мнението на другите и адски арогантни срещу някой които им опонира!!обичат да си живеят в техния си измислен далеч от реалността свят и това!!съгласесън съм че има изключения но масата жени риби са отвратителни!!енергийно не ги понасям съжалявам!!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.