Last news in Fakti

24 Февруари, 2018 12:33 2 330 2

Вибратор ще ви поръчва пица, след като ви доведе до оргазъм

  • пица-
  • вибратор-
  • поръчва-
  • оргазъм

Секс играчката има специална функция, подобна на технологията Amazon Dash

Вибратор ще ви поръчва пица, след като ви доведе до оргазъм - 1
Снимка: shutterstock

Забравете за т.нар. "приятели с екстри", компания създаде секс играчка с допълнителна функция — вибратор, който ще ви поръча пица, след като ви доведе до оргазъм.

Сайтът CamSoda, който предлага играчки за възрастни, обяви, че съвсем скоро ще пусне на пазара иновативната секс джаджа, наречена RubGrub. Тя има функция, подобна на Amazon Dash — интернет бутон, свързан с телефона на потребителя, който предварително е програмиран с информация за плащания и доставка. Благодарение на тази технология, щом приключите с вибратора и натиснете бутона, той автоматично ще ви поръча голяма пица със сирене от определена пицария.

Играчката ще бъде пуснат на пазара след няколко месеца, а цената му ще е 19.95 долара.

Но наистина ли огромна пица със сирене е това, което жените искат най-много след секс?

В изявление Дарн Паркър, вицепрезидент на CamSoda, заяви, че отговорът на този въпрос е "да": Мастурбацията, макар и в крайна сметка приятна, може да бъде напрегната физическа активност, по време на която човек изразходва много енергия и изгаря много калории, което ги кара да се чувстват летаргични и гладни."

За сега вибраторът може да поръчва само пица, но от компанията планират да разширят избора от храна, като включат и мексиканска и китайска кухня.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Салам Алеко

    9 1 Отговор
    А може ли да доведе комшийката, без да разбере комшията, и да му повика пица? Аз ще се погрижа за оргазъма и!
  • 2 Жената на Салам Алеко

    1 0 Отговор
    Може! Таман ще си я хапнем с комшията, след като свършим с удоволствията.