27 Февруари, 2018 14:21 4 920 0

Австрия с колективно участие на MachTech&InnoTech Expo в София

  • иец-
  • изложение-
  • machtech&innotech expo

Форумът събира представителите на сектора от 26 до 29 март в Интер Експо Център-София

Австрия с колективно участие на MachTech&InnoTech Expo в София - 1

Сред австрийските компании, които ще вземат участие в MachTech&InnoTech Expo 2018, са AUWA Umwelttechnik & Recycling Handels GmbH, DMH Dichtungs- und Maschinenhandel GmbH, HellermannTyton GmbH, InterTech Handels GmbH, Merlin Technology GmbH и Wittmann Battenfeld GmbH. Колективният щанд е организиран от Търговския отдел на Австрийско посолство в София.

Австрийските компании ще представят многообразие от продукти, сред които са: балираща техника и техника за раздробяване, уплътнителна техника, кабелни решения, задвижваща техника, мехатроника, кранова & подемно-транспортна техника, инженеринг, машини за леене под налягане на пластмасови детайли и инсталации за овлажняване на въздуха.

През тази година международното изложение MachTech&InnoTech Expo увеличава своите мащаби. Освен от България и Австрия, участие във форума ще вземат компании от Румъния, Унгария, Полша, Турция, Швеция и Китай.

Двустранни бизнес срещи откриват нови възможности за участниците

Всички участници в изложението MachTech&InnoTech Expo и през тази година ще могат да се включат в двустранните B2B MatchMaking срещи, откриващи нови хоризонти за развитие на бизнеса. Те ще се проведат на 28 март. Участието е безплатно, като е необходима регистрация на imm-industry-4-2018.b2match.io до 20 март. След преглед на подадените заявки всеки одобрен участник ще получи персонален график за срещи в рамките на събитието.

Паралелно с MachTech&InnoTech Expo 2018 ще се проведе и единственото изложение в България, посветено на управлението на хидросектора – ВОДА София. Допълнителна информация и всички новини за изложението MachTech&InnoTech 2018 ще откриете в сайта machtech.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА