5 Март, 2018 21:27 5 329 2

Скалата: "Черната пантера" ме мотивира

  • скалата-
  • филм-
  • черната пантера

Актьорът призна, че филмът е бил по приходи неговия "Джуманджи"

Скалата: "Черната пантера" ме мотивира - 1
Снимка: БТА/AP

Дуейн Джонсън Скалата заяви, че е намерил голяма мотивация в огромния успех на филма „Черната пантера“, съобщи Cinema Blend.

Последният филм на актьора „Джуманджи“ имаше изненадващо голям финансов успех. Сега обаче лентата беше засенчена от огромните печалби на филма на Marvel.
“Видях как „Черната пантера“ направо разби „Джуманджи“ по печалби. Това е мотивацията, от която имам нужда. Явно Уаканда е вечна. Все пак се радвам за екипа на филма. Поздравления за Райън Куглар и всички зад продукцията. Това е мотивация за мен. От това имах нужда“, заяви Скалата.

„Черната пантера“ се очертава като един от големите хитове на годината. Скалата обаче очаква излизането на следващия му потенциален хит „Rampage”, който ще излезе през лятото.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Stefko88

    0 0 Отговор
    Мен ме мотивира " Мисисипи в пламъци".