28 Февруари, 2018 12:16 13 013 17

Новата Honda CR-V със 7 места и хибрид

  • honda-
  • cr-v-
  • европа
Новата Honda CR-V със 7 места и хибрид - 1

Японците от Honda ще покажат след броени дни в Женева европейската версия на петото поколение на най-продавания си SUV. Става дума за новото CR-V, което ще разполага със седемместна версия и с хибриден силов тракт.

Новата Honda CR-V със 7 места и хибрид

Базовата версия ще е оборудвана с 1.5-литров турбомотор от семейството VTEC Turbo, който ще работи съвместно с шестстепенна механична скоростна кутия или с безстепенна CVT трансмисия.

Новата Honda CR-V със 7 места и хибрид

Хибридната версия ще на върха на гамата и ще разполага с двулитров бензинов двигател, работещ по цикъла на Аткинсън, както и с два електромотора - задвижващ и такъв, играещ ролята на генератор. Силовият тракт на хибридната версия ще може да работи в три режима.

Новата Honda CR-V със 7 места и хибрид

Хибридът може да работи само на ток, само с ДВГ и в комбиниран вариант. В последния случай бензиновият мотор, освен да задвижва колелата ще зарежда и батериите. Мощността на двигателя и автономния пробег на ток не се съобщават.

Новата Honda CR-V със 7 места и хибрид

В списъка с допълнително оборудване впечатление правят аеродинамични жалузи в решетката на радиатора, мултимедийна система с 8 инчов дисплей и трети ред кресла, облегалките на които се разгъват до 101 градуса.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чуденка

    21 8 Отговор
    И какво ще правят тея японци в държавата на БМВтата, чалгата, златните зъби и срязаните гърнета, че да се чува по-надалече, колко страшна простотия се е изляла на пътя???

    Коментиран от #4

  • 2 фактолог

    22 10 Отговор
    Светлинни години пред европейските и американски каруци. Само японци и корейци могат да съм им конкуренция! А ето къде е Мерцедес, цитат от Капитал:
    Китайската Geely купи почти 10% от "Даймлер" и стана най-големият акционер
  • 3 Ганчо

    14 45 Отговор
    Какво ми я хвалите тая импотентна гадост бе??
    Красива ли е? Динамична ли е? Иновативна ли е??
    аре у лево..

    Коментиран от #6

  • 4 бла бла

    26 2 Отговор

    До коментар #1 от "Чуденка":

    Наистина ли мислиш че Хонда знае за БГ, те проектират и произвеждат автомобили за истински нации и държави с нормален житейски стандарт , в БГ има истински крадци само, като започнем с правителството.
  • 5 Никой

    11 26 Отговор
    Не знам какво възхвалявате паркетник с нищо отличаващ се от останалите сув-а за ходене до супера и прибиране на децата от училище. Грозна, слаба, твърде ниска и безинтересна. То бива робуване на марки ама това вашето е направо смешно. Единственото което мога да кажа, че това е поредния смешен псевдо джип псевдо кола, който не е особено добър в нищо и не се отличава с нищо. За хора, които не се интересуват от коли и просто искат да гледат останалите от по-висока позиция. ЦРВ, х3, х4, глц, новия ауландър, всички те олицетворяват всичко грешно с автоиндустрията в момента.

    Коментиран от #7, #14

  • 6 Японеца

    20 7 Отговор

    До коментар #3 от "Ганчо":

    У лево с 15годишното ти бенве, още дълги години ще ти трябват да проумееш Хонда и Тойота!
    А БМВ и динамиката са само при дрифт и то след сериозни вложения!

    Коментиран от #9

  • 7 Некой

    13 3 Отговор

    До коментар #5 от "Никой":

    Ей, голям авот критик си ти бе, корифея на анализа.
    Бегай с гоуфу до Кюстендил!

    Като не ти харесва или нямаш пари си траеш, а не лаеш!
  • 8 Антисажди

    5 14 Отговор
    2 тона автомобил, 1.5 мотор.... Ех, ех.... Няма се отървем лесно от мафията
  • 9 Ганчо

    8 19 Отговор

    До коментар #6 от "Японеца":

    Какво има да проумявам за хонда и тойота??
    Нещо извънземно ли произвеждат, или нещо което водещите марки не са произвели преди 10-15 години??
    Поне като се пробвате да разсъждавате да ви личи по някакъв начин, а не само да четем за предпочитанията ви към тъпи и грозни коли!!
    Със здраве и у лево..

    Коментиран от #15

  • 10 123

    8 0 Отговор
    Човек трябва да покара повече марки, да се поохарчи малко за ремонти, да поседи без кола, и чак тогава да дава определения на общо основание. Има осезаема разлика във философийте между Изтока и Запада. И всяка една е добра, ноооо, за определен купувач, клиент.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ВАГ

    2 12 Отговор
    Новото ЦРВ като новия Каптур ли беше Коптор ли ,нормално всички псевдо-японски коли преписват от Рендето.
  • 13 Гост

    9 3 Отговор
    Здравейте!
    Имам три CRV от 1-2-3 генерация.
    Перфектни са. Лятото ги карам по черни пътища и кални. И до сега не съм затънал нито един път. Зимата също. Разбира се трябва да имате подходящи гуми. Здрави коли.
  • 14 Джипа Аааа

    9 1 Отговор

    До коментар #5 от "Никой":

    Разбирач си голям 0% знания браво!Тази хонда по-горе е SUV а не JEEP.Джип е марка а не някво име по-което всеки трябва да се равнява.Като не ти харесва си купи тундра 5.7л.или ЗИЛ така ще можеш да стигаш без проблемно до гората в която живееш.
  • 15 Антон

    6 1 Отговор

    До коментар #9 от "Ганчо":

    ганчо , ганчо... Първо - Хонда са най-големия производител на ДВГ в световен мащаб. Второ, въпросния автомобил ще предлага куп системи за безопасност от базовите си нива, които въпросни системи “топ” марките , които визираш предлагат единствено в най-високите си. Трето, Хонда е от малкото автомобили, които държат страшно висока цена на пазара дори след 10 години, като ще ти дам пример - Мерцедес ML 2008 година ,топ оборудване струващо около 200000 лв.,в момента струва 20000 лв., CR-V 2008 година , средно ниво на оборудване, което е сърувало 45000 лв.,също струва толкова. За разликата в здравината на автомобила и кой колко пъти влиза в сервиз , ще те оставя сам да помислиш. Разбирам, че разбираш от всичко, но понякога е хубаво да бъдем обективни.

    Коментиран от #16

  • 16 Гоуст

    2 2 Отговор

    До коментар #15 от "Антон":

    Ех ама си ми отверко, пардон, отворко... Къде видя Cr-v 08г за 40хил. бе ОхлЮффф? Миналата седмица продадох такова, черен цвят, най-високо ниво на оборудване за 14хил.лв! Я отвори сайтовете за продажба на автомобили, направи лека справка и тогава ръси оФФчи мисли!:):):)

    Коментиран от #17

  • 17 Антон

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "Гоуст":

    Научи се да четеш, а също така и да пишеш. Аз продадох такова 2008 ниво Елеганс закупено преди това от България за 19800 :) за 14000 не се продават дори и 2006 . Явно си много слаж търговец.