7 Март, 2018 17:33 3 735 43

Боян Чуков: Валери Симеонов е едно от най-големите падения

  • валери симеонов-
  • боян чуков-
  • патриарх кирил

Симеонов нанeсъл смъртоносен удар на правителството на Бойко Борисов и злепостави България

"Валери Симеонов е едно от най-големите падения на българската държава след 1989 г. Думите му звучат шокиращо за всеки възпитан човек. Нима войнстващата посредственост, арогантност и простащина са поставени в България на ниво вице-премиер?". Това написа във Фейсбук експертът по национална сигурност Боян Чуков по повод грозните нападки на вицепремиера и лидер на НФСБ срещу руския патриарх Кирил.

Днес пред БНТ Симеонов нарече главата на Руската православна църква "агент Михайлов от КГБ", "хитрец", "второразрядно ченге" и "контрабандист".

"Валери Симеонов е не само огромно падение на българската държава. Той е доказателство, че няма българска държава. Предполагам, че повечето българи си дават сметка какви негативни последствия ще имат думите на този необразован и невъзпитан човек за двустранните българо-руски отношения. Наивници са тези, които си мислят, че това ще мине и ще отмине. Тези времена приключиха", пише още експертът.

"Със своята простащина Валери Симеонов нанeсе смъртоносен удар на правителството на Бойко Борисов и злепостави България. Патриарх Кирил посети нашата страна като личен пратеник на Владимир Путин. Просташките изстъпления на Валери Симеонов директно нападат и засягат Владимир Путин и Русия", заключава Боян Чуков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Costelo

    24 56 Отговор
    Много е прав Симеонов. Попа да си гледа църквата и вярата, че хората се превърнаха във варвари и езичници. Пилотиката да я остави на политиците. Чел съм библията и ми направи впечатление едно място, където Иисус казва "Цезаревото на цезаря а божието на Бога". Мисля че на това повече няма какво да се добави.
  • 2 ОМЕРЗЕН

    24 56 Отговор
    Г-Н ЧУКОВ, ИНТЕЛИГЕНТЕН ЧОВЕК СТЕ, НО СЪС СИГУРОСТ НЕ СТЕ ЧУК, А АНТИБЪЛГАРСКА НАКОВАЛНЯ ИЗПОЛЗВАНА СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. Г-Н ЧУКОВ НЕ ПОМНИТЕ ЛИ НАШАТА ИСТОРИЯ? ДА ВИ Я НАПОМНЯМ ЛИ! ИМАЙТЕ МАЛКО СУРАТ КОГАТО СЪДИТЕ НЯКОГО ЗАЩОТО МИ ОМРЪЗНА ОТ ТАКИВА КАТО ВАС ДЕТО СЕ КЛАНЯТ НА ХРИСТИЯНСКИ ИМПЕРСКИ ПИСАЧИ НА ИСТОРИЯТА НИ.
  • 3 ключаря

    8 32 Отговор
    Ами,ако е вярно това, което е казал.Аз съм русофил, но ... се мъча да съм справедлив човек.Ако е вярно това, като е казал, никаква дипломация не важи.Този Чуков като е специалист по дипломация не се ли усеща, е отива директно в "Параграф 22"? - там Йосарян попада в лазарета и чува разговор между доктори: "аз съм специалист по черния дроб и няма да го оставя/пациента/ на вас дето кълвете бъбреци.
  • 4 Реалист

    14 49 Отговор
    Чуков е поредния нещастник защитаваш попа контрабандист. "Експерт" - стига бе, връчени му една мотика на тоя чукча.
  • 5 реалист

    52 15 Отговор
    Много е прав Боян Чуков,на власт идват случайни и неподготвени политици,да не говорим за възпитание и образование... много може да се напише и каже,но няма смисъл...,жалко за България.

    Коментиран от #38

  • 6 Bahti

    37 8 Отговор
    Интересно е къде му е Досието на симеонов, за клиничното досие на Болен е ясно.
  • 7 Дада

    13 44 Отговор
    Къв е тоя Чуков ли Чукундуров ли, да си ебаваа майката и плужек. Браво на Валери, достоен човек, без страх да говори истината!
  • 8 onq s konq

    14 37 Отговор
    Б.Чуков- "експерт по сигурността" -ДА,АМА ПРИ СТАНИШЕВ!"Съветник по външната политика"-ДА,АМА ПРИ ОРЕШАРСКИ!1980-90г-дипломат в Париж и Мадрид...Е какво друго да каже БИВШИЯТ МАСТИТ ДРУГАР И НАСТОЯЩ "НИКОЙ"?А как му се иска да е пак "някой"...и да е по-млад...и да гъмжи около него от красиви комунистки...!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 българинъ

    38 10 Отговор
    Безродници и предатели тука се изхождат по сайта и оправдават Валери Симеонов,който по най-циничен и тъпоумен начин се изказа за руския патриарх от низините на своето невеличие!Същия този Симеонов къде щеше да бъде,ако не беше ни освободила Русия?Той сигурно би предпочел да говори на турски!?Как може да прави изказвания от този род и да обижда официални гости на България?Може и да му диктуват,но ако е негово мнение,още по-лошо!Лицето Симеонов е срам за България!Самозабравил се елемент,който трябва да изказва мнението на народа,а не своето!А неговото е обидно за по-голямата част на народа!

    Коментиран от #12

  • 11 българинъ

    39 4 Отговор
    Все едно да поканиш някого на гости и като седне на масата,да му кажеш:отивай си,ти си крадец и измамник.Защо тогава го каниш?

    Коментиран от #15

  • 12 Наблюдател

    7 34 Отговор

    До коментар #10 от "българинъ":

    Руските слуги сте най-големите безродници и национални предатели. И не се пиши българин. Руските мекерета никога не сте били и никога няма да бъдете българи.

    Коментиран от #16, #21

  • 13 Историк

    5 23 Отговор
    Чекиста колеги активизира цялата мътилка на безродната руска пета колона.
  • 14 Иванов

    18 3 Отговор
    Защо Путин не ни изпрати и Главния мюфтия на РФ, който е българин, примерно за някой байрам? Нека тукашните диванета да видят, че това да си мюсулманин не те прави автоматично турчин. За да си турчин и родителите ти трябва да са турци.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Наблюдател

    6 25 Отговор

    До коментар #16 от "гост":

    Да, по-голям от теб русофилче. Русофила е антибългарин и руски еничарин.
  • 18 Българофил

    30 4 Отговор
    Симеонов си заби автогол. Империите не прощават.
  • 19 Владо Вр

    31 4 Отговор
    Симеонов е пътник. В следващият парламент няма да го има, ако не влезе в съюз с Герб. Затова се налага така. А, и да забравят хората заскапаната ограда с Турция, и хотелчето на държавна издръжка(за граничните полицаи). Да не забравяме, че той също е от комунистическо номенклатурно потекло.
  • 20 Кукувци

    33 6 Отговор
    Ако някой не разбира , че Симеонов, в качеството на вицепремиер, ви изпрати директно в голяяяяма дупка, значи не се заслужава да ви го обяснява човек.
    Чуков знае за какво говори, защото е умен човек.
    Жалко, че ще плащат, в буквален смисъл, не Симеонов, а вие всички заедно.

    Коментиран от #23

  • 21 Калинка от Герб

    18 5 Отговор

    До коментар #12 от "Наблюдател":

    Като чета коментарите под статиите особено свързани с русия.Има един линк коментатор може би от марс защото не може да обижда по голяма част от БЪЛГАРИТЕ на безродници и най вече като предатели то си личи от минусите на коментарите му. Иначе е (голям} българин който не си знае историята род и родина а е западен ЛИЗАЧ.

    Коментиран от #22

  • 22 Наблюдател

    5 16 Отговор

    До коментар #21 от "Калинка от Герб":

    Ти руска слугиня ли си калинке? Защото аз да тях говоря ако можеш да четеш. И ние българите не сме такива, както предполагаш ти.

    Коментиран от #25, #31

  • 23 Наблюдател

    1 18 Отговор

    До коментар #20 от "Кукувци":

    Не се притеснявай за България кукушка-кагебушка, защото по-голяма дупка от тази, в която Путин вкара Русия няма. И не се ли притесняваш, че ченгето с расо, което имате за патриарх е срам и за вярата и за Русия.
  • 24 Ленин

    2 10 Отговор
    Всяка една религиозна идея, всяка една идея за какъвто и да било бог, ... е най–неизразимата мерзост.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Наблюдател

    1 11 Отговор

    До коментар #25 от "селянин":

    Ти второто Аз на руското кукувица ли си "сделан "?

    Коментиран от #29

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Яворов

    2 18 Отговор
    Православието и славянството са двете овчи кожи, с които се намята хитрий руски вълк.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 ФИФ

    23 2 Отговор
    Професор Чуков е прав! а Симеонов е ясен псевдопатриот. Борисов още дълго , ще чака за АЕЦ и руска газ и за още какво ли не, а народа ни още по зле. Симеонов направи безотговорни изказвания.
  • 31 Калинка от Герб

    11 1 Отговор

    До коментар #22 от "Наблюдател":

    .Аз съм може би повече ЗА БЪЛГАРИЯ от такива като теб защото гледам и от двете страни за благото и добруването на родината си.Не гледам едностранно като теб като видиш статия свързана с русия с омраза да плюеш.Не знам колко си българин щом с коментарите си режеш единия клон от дървото по което трябва да се изкачва държавата към развитие. Ако можеш изобщо да проумееш какво искам да кажа от злоба към русия само мога да гадая какво са ти направи ли.Преди всичко е интереса на БЪЛГАРИЯ не да плюеш едните а да величаеш другите

    Коментиран от #32, #33

  • 32 Наблюдател

    2 17 Отговор

    До коментар #31 от "Калинка от Герб":

    Интересите на България са свързани с Европа, не с Евразия. А Путинова Русия е против Европа и България. Така, че Путинова Русия е прогонил клон, на който не можеш да стъпиш. Тази Русия е заплаха не само за България, но и за целия цивилизован свят.

    Коментиран от #34, #35

  • 33 Наблюдател

    2 18 Отговор

    До коментар #31 от "Калинка от Герб":

    И не мразя Русия, тя просто е враг на България, който се стреми да навреди на страната ми. Но ненавиждам безродниците русофили, които помагат на този враг.
  • 34 Калинка от Герб

    14 1 Отговор

    До коментар #32 от "Наблюдател":

    Но си топлиш г.... с путиновата газ и си караш колата с гориво от там без да плюеш. Виждаме за 27год. с европа колко сме просперира ли.На запад ни само като консуматори където да си изнасят стоката и то по скъпо от колкото я продават там.Иначе демокрацията е хубаво нещо защото можеш да отидеш и там и да направиш сравнение. Но много хора и управници мислят народа за балама и му внушават че всичко тука било като на запад. но забравят че поне половината българи са били на запад не като преди 1989год. когато са излизали една малка част. Разликата от тук и там е колкото от земята до небето.
  • 35 Калинка от Герб

    13 0 Отговор

    До коментар #32 от "Наблюдател":

    И преди имахме селско-стопанска продукция и консервни фабрики който предимно изнасяхме за там. Сега ги няма повечето фабрики защото няма къде да изнасят продукцията си на запад е с квоти
  • 36 Гост

    10 2 Отговор
    Уникален тъпанар, селяндур и простак !
    Който е гледал неговата телевизия Скат ще знае за какво става тоя кретен !
    А някои сигурно знаят, че нарицателното Калинка - за тъпа и проста мисирка всъщност тръгна от една говорителка на ТВ Скат с името Калинка, която така сричаше срамно, когато четеше новини от вестниците...
    И... След това тая тъпа овца стана дупетатка, вкарана от Болен Сидеров !?
    Вярно, когато мълчи и се усмихва глупаво става за "чуков'" ! Но само толкова !
    И, тоя нещастник изкакà едно такова голямо... Като вице, на една Тиква ! Тъпа !
  • 37 бай. ГАНЯ селендура

    4 2 Отговор
    Когато слушам и чета някой КГБ и ДС служител , ми става лошо.
    Искам коментарите да са от необвързани и независими хора и ще бъдат ОБЕКТИВНИ . Само истината и истината , няма значение от фактите.
  • 38 Реалист

    2 11 Отговор

    До коментар #5 от "реалист":

    Амуджа, в чужда дреха как е? Чуков е поредната червена мастия която лае но не може да хапе. А кервана български си върви КЪМ ЕВРОПА...
  • 39 Психолог,ама не

    11 3 Отговор
    Истината е:Не канете в ефир полупияни политици,без задръжки да приказват глупости!
    И задължителен психо преглед за всички,преди встъпване на висока длъжност.
    Пък тоя измекяр,трябва веднага да си подаде ОСТАВКАТА!!!
  • 40 mediator37

    1 5 Отговор
    Руският патриарх се държа нагло с президента. Държа му тон, кара му се.
    На това как да се отговори? Каквото повикало - такова се обадило.
    Да седим и да си гълтаме сопола ли? Правилно Валери Симеонов му го е рекнал, като защитна реакция.
    Запитайте се, ако не се беше държал така руския патриарх, щеше ли Симеонов да каже това, което каза?
  • 41 аве фюрер

    1 4 Отговор
    Леле Чуков ,колко си жалък , никой не е нанесъл токова злини на Българския Народ , колкото вие , комунистически долнопробни кремърски подлоги , вие които продавахте и убивахте и майките и бащите си в името на Москва . Симеонов е достоен за поздравления , затова че казва истината на всеослушание и без грим .
  • 42 моя страна моя България

    4 0 Отговор
    Ми то какъвто ни е премиера такова и вицето, какво се учудвате.
  • 43 Мариана

    2 0 Отговор
    До всички русофоби(българофоби, антихристияни) : много мразите Русия, а първи коментирате. Нещо не се побирате в кожата си - каква енергия, каква омраза... Успокойте се, Русия не ни мрази, тя може да остане последната люлка на Православието след време. Антихриста набира скорост от Запад. Да се държим ние, православните братя, заедно, а не да се мразим изкуствено.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове