9 Март, 2018 06:21 8 064 4

Решение, когато нямате пари за жилище (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • дом-
  • колела-
  • ford

Месечните наеми растат в цял свят. Това кара все повече потенциални наематели да търсят алтернативни варианти. Един от тях е успял да реализира това младо семейство. На Ники и Адам от Англия наемите на Острова им се струват високи. В същото време те са любители на пътешествията. За да спестят някой и друг паунд, а и за да могат да реализират мечтата си да пътуват, решават да превърнат фургон Ford Transit Luton в свои подвижен дом.

Цената на новия им дом е била едва 4000 USD. Още 7000 USD са им били необходими, за да преобразят возилото в място за живеене. В автомобила има всичко необходимо за един комфортен живот. Хубава кухня с мивка, мини хладилник, шкаф за съхранение на съдовете. Дори има и биотоалетна. Спалнята е разположена на горното ниво. В центъра на „къщата” има диван, който образува миниатюрна дневна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дон Тони

    39 8 Отговор
    "Абе човек ако не е пиянде или страстен пушач може да постигне много или всичко от което се нужде"

    Коментиран от #2

  • 2 един там

    15 1 Отговор

    До коментар #1 от "Дон Тони":

    По припцип си прав, но сямо по принцип. Познавам много хоря, които нито пият, нито пушат, нито су дрогират, но трудно могат да постигнат нещо по простата причина, че нямат някакъв бизнес хъс или умения да си разпределят бюджета правилно. И двамата бачкат малко под средното платени работи и заплатите им стигат да си покрият наема, за ядене интернет, телефони 2 коли, дрехи и 1-2 пъти излизане на заведение в седмицата.

    Коментиран от #3

  • 3 ЧужденецЪ

    18 0 Отговор

    До коментар #2 от "един там":

    Много малък процент от хората могат да поддържат две коли и да излизат по два пъти в седмицата на заведение.... Камоли със заплата под средната...
  • 4 Гадина

    12 0 Отговор
    Стига бе, това е удивително. Тия са открили Кемпер-а. Невероятно.