10 Март, 2018 15:22 3 460 1

Тайван разреши вноса на свинско месо от Италия

  • тайван-
  • внос-
  • свинско месо-
  • италия
Тайван разреши вноса на свинско месо от Италия - 1
Снимка: Shutterstock

Тайванското правителство обяви, че вдига ембаргото за внос на свинско месо от Италия.

След дълги преговори, прегледи в селските стопанства и фабрики, както и научни и технически проверки, Тайван призна превъзходното качество на италианските продукти. Това на практика означава шанс за световноизвестното прошуто да дебютира на пазар от близо 24 милиона души.

„Това е важен резултат, за който в продължение на години работи Интерпарламентарната група за приятелство между Италия и Тайван, заяви председателят й Лусио Малан.

Комисията се състои от сенатори и депутати от всички политически групи, мнозинство и опозиция. „На всички тях изразявам дълбока благодарност за продължаващия ангажимент за насърчаване на развитието на отношениятa във всички области между двете страни“, каза още Малан.

По думите му целта е постигната благодарение на ползотворното сътрудничество с компетентните лидери на RAI и MED, както и с ръководителите на италианското представителство в Тайпе.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дикембе Мутомбо

    9 0 Отговор
    От България има ли подобна забрана? Не им ли трябват Пеевски, Лиляна Павлова, Искра Фидосова и Корнелия Нинова?

    Знам, че последната не е дебела, но много ме дразни и покрай другите може и да не се забележи...