Last news in Fakti

12 Март, 2018 10:36 7 796 3

Дъщерята на покойния Дими от "Сленг" си изплака очите в „Гласът на България“

  • гласът на българия-
  • дара екимова-
  • поли генова-
  • дими от "сленг"

Поли Генова се втурна след нея зад сцената за да я утеши

Дъщерята на покойния вокалист на група „Сленг“ Дими не успя да впечатли треньорите в „Гласът на България“. След изпълнението й, не се намери нито един сред четиримата наставници, който да я пожелае в отбора си.

Дара Екимова се появи на кастингите на тъмно за най-успешното музикално шоу, подкрепяна от майка си Ива и куп приятелки. Изпълнението й на сцената обаче, не се оказа на достатъчно високо ниво, за да попадне в отборите на Лечев, Поли, Графа или Камелия.

Провалът направо срина момичето и то се върна плачещо в бекстейджа. Там го очакваха неговите близки и водещият Венци Венц.

Малко след Дара сцената напусна и Поли Генова, която пожела да се запознае с нея. Зад кулисите тя се срещна с момичето и след като го дари с утешителна прегръдка, го посъветва да се успокои и да не спира с музиката, защото я носи в себе си.

Самата Дара обясни, че е била адски притеснена, защото се е разболяла и не е била сигурна дали ще се справи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИБРИКЧИЯТА

    6 0 Отговор
    Нищо СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Кака Гинка

    4 1 Отговор
    В сравнение с други,детето се справи доста добре - може наистина да е имало здравословен проблем.Присъствието в журито на чалгаджийката и "певец" като Графа е смехотворно.Поли може да пее,но за жури не става. А какво търси Лечев в тази компанийка за мен е направо необяснимо...