Помните ли Жаси от „Сделка или не“? С 3 деца и съпруг тя е неузнаваема

12 Март, 2018 12:09
39 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 20330
Автор: Милена Трачева

Помните ли Жасмина Тошкова от „Сделка или не”? Чаровната асистентка на водещия Румен Луканов изчезна от светския живот на столицата, след като се задоми. Тя се омъжи за милионер и му роди 3 деца, а ако днес я засечете случайно на улицата — трудно ще я познаете, пише debati.bg.

На външен вид Жаси няма нищо общо с визията, с която бе позната на времето, когато все още не познаваше Ариф Маджид.

Хари, както го наричат близките му, е сириец и е син на Зеки Маджид.

Жаси и Ариф се сдобиха с първа рожба през 2014 г. A оттогава насам, само за две години, тя роди още две деца.

След 27 месеца бременност, ако си мислите, че г-жа Маджид е пенсиониран модел с увиснал корем, наедряло дупе и необятна талия — грешите! Не само, че не е развалила фигурата си, ами се намира в много по-добра форма от преди.

От брюнетка, Жаси вече е блондинка. Изглежда с поне 10 килограма по-слаба. Пристрастила се е към фитнеса и не минава ден, през който да не изкара поне два часа в залата, издават запознати.

Милионерската съпруга се поддържа във форма с упражнения, които не пропускала дори по време на трите бременности, а седмица след ражданията на децата си, атакувала наново залата.

Миналата година Жасмина и Ариф са пътували до Малдиви на романтична почивка в петзвездния ризорт „Анантара“. Преди това Маджид завел бившата тв звезда и до Залцбург. На моста на влюбените над река Залцах влюбените „заключили любовта си“. Традицията е двойките да изписват имената си върху катинарчета и да ги заключват по стените на моста.

Сватбата на Жасмина и Ариф Маджид е била тайна и се е състояла се в елитен ВИП клуб в центъра на София, до който достъп имат само отбрана шепа милионер.