17 Март, 2018 07:00 7 813 0

Вашият хороскоп за днес, 17.03.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018
Вашият хороскоп за днес, 17.03.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

Днес имате възможност да си почивате и да се наслаждавате на момента. Преди това обаче се постарайте да си свършите текущите задачи, за да усетите почивката си по-пълноценна. Не се впускайте в любовни авантюри.

Телец

Другите може и да си губят времето, но не и вие, защото го цените и знаете как да го използвате пълноценно. Днес ще се отдадете повече на творческите си проекти, въпреки че вероятно ще имате и много други задължения.

Близнаци

Днес е добре за вас да не се претоварвате емоционално. Оставете нещата да се случват и приемайте положението такова, каквото е. Не се намесвайте в чужди взаимоотношения, за да не се окажете в неприятна ситуация.

Рак

Днес е добре да отделите време за себе си. Поглезете се малко и се запитайте какво точно искате, а след това просто го направете. Не се доверявайте прекалено много на хора, които не познавате добре.

Лъв

През този ден вероятно ще ви се иска да се откъснете от останалите и да потърсите малко усамотение за себе си. Това активизира спомените ви и отприщва положителни емоции, за да потърсите близостта на определен човек.

Дева

Днес ще се почувствате оптимистично настроени, защото сте се запътили към осъществяването на една ваша идея. Това ще ви подейства разведряващо и ще намерите начин да се освободите от някои отговорности.

Везни

Днес ще получите добра новина от ваш близък, която ще подобри настроението ви. Ако имате нови съседи, запознайте се с тях. По-голямата част от времето ще прекарате в търсене на информация по теми, които ви вълнуват.

Скорпион

Добро настроение и спокойна атмосфера ще ви съпътстват през този ден. Ще се радвате на компанията на вашите близки. Не прекалявайте с пикантни храни и алкохол. Отделете време за спорт.

Стрелец

Днес ще имате рядката способност да се справяте с всяка една ситуация, но все пак не се нагърбвайте с прекалено много обещания, защото няма как да ги свършите всичките. Освен това е хубаво да си оставите и време за себе си.

Козирог

Денят ще е успешен за вас. Възможно е да предприемете пътуване. Това ще ви разведри и ще ви зареди с положителна енергия. Не подценявайте здравословни проблеми.

Водолей

Денят ви ще бъде изпълнен с позитивни емоции. Интимната ви половинка ще ви изненада приятно и това ще ви направи истински щастливи. Общувайте с хората около вас пълноценно.

Риби

Хубав ден за представителите на Риби. Очаквайте да срещнете стар приятел, когото не сте виждали отдавна. Не предприемайте драстични промени в домашната обстановка. Вечерта посветете на интимната си половинка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА