13 Март, 2018 13:11 4 237 0

Индустриален 3D печат в действие

  • иец-
  • изложение-
  • machtech&innotech expo 2018

Присъединете се към Sofia Industrial 3D Printing Forum на 27 март

Индустриален 3D печат в действие - 1

Индустриален 3D печат в действие с практически казуси и демонстрации ще се проведена 27 март в рамките на утвърденото международно изложение за индустриални технологии в България - Machtech&Innotech Expo 2018.

Sofia Industrial 3D Printing Forum ще разшири представите на специалистите за ползите от използването на 3D печата (адитивното производство) като революционна технология, която дава старт на иновативни проекти и създава нови бизнес модели.

Прилагането на тази уникална технология води до минимизиране на времето и материалните отпадъци. Друга полза е подобряването на рентабилността на производството, постигането на конкретни решения и реализацията им в бързо проследяване от концепцията до завършването. Това е предимствоза всеки развит и стартиращ бизнес в ерата на иновациите.

Форумът цели бизнесът да се възползва максимално от прилагането на адитивното (добавъчното) производство за индустриални цели. Семинарът за 3D печат ще разсее предразсъдъците, че това е сложен процес и работи трудно. Най-ценното ще бъде обмяната на практически опит чрез реални казуси и демонстрации, показване на техники за бързо създаване на прототипи, 3D сканиране и 3D печат за промишлени цели.

Ключовите теми са: „Инспекция и обратно инженерство с мобилни 3D скенери CREAFORM" , „Принтирай функционално. Дигитално ускоряване на добавъчното производство“. „Директен 3D печат в метал: Последно поколение технологии и приложения за производство на метални части“, ще бъде също сред акцентите на форума. Участниците ще обсъдят реалните приложения в индустрията и как адитивното производство се превръща в част от процеса по развитие на нови продукти. Темата „3D печат- какво следва“ ще надникне отвъд представите.

Събитието се организира от Интер Експо Център в партньорство с лидерите на технологиите на българския пазар, сред които SolidFill, SpaceCad, TechnoLogica, B2N, Dessault SystemsREICHLE& De-Massari Bulgaria Production, Stratasys.

Machtech&Innotech Expo 2018 ще се проведе от 26 до 29 март в Интер Експо Център.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА