Last news in Fakti

14 Март, 2018 18:21 14 244 8

Помните ли секси партньорката на Патрик Суейзи в „Мръсни танци“? (СНИМКИ)

  • мръсни танци-
  • актриса-
  • роля-
  • бейби-
  • дженифър грей-
  • патрик суейзи-
  • неузнаваема-
  • биография

Актрисата, която изигра култовата роля на Бейби, днес е неузнаваема

Помните ли секси партньорката на Патрик Суейзи в „Мръсни танци“? (СНИМКИ) - 1

Три десетилетия след като се превъплъти в култовата роля на Бейби в неповторимия филма от 1987 г. „Мръсни танци“, актрисата Дженифър Грей е неузнаваема.

От появите й на червения килим е пределно ясно, че от стеснителното момиче не е останала и следа, а на негово място се е появила уверена и сияеща жена.

Дженифър Грей е родена на 26 март 1960 г. в Ню Йорк в семейство на актриса и певица. Съвсем естествено тръгва по пътя на родителите си — в училище изучава актьорско майсторство и танци.

Ролята на Франсис Хаусман — Бейби във филма „Мръсни танци“ я нарежда сред големите звезди на киното. Там тя си партнира с Патрик Суейзи, с когото три години по-рано играе във филма „Червена зора“.

Помните ли секси партньорката на Патрик Суейзи в „Мръсни танци“? (СНИМКИ)
Снимки: shutterstock

Известно е, че Дженифър трудно се съгласила да приеме ролята в „Мръсни танци“, защото смятала, че със Суейзи се работи трудно — той винаги я поучавал и й давал непоискани съвети. От друга страна, актьорът недоволстват от екранната си половинка, намирайки я капризна.

В крайна сметка филмът се превръща в любим за милиони киномани по света, а Дженифър Грей е номинирана за „Златен глобус“ за най-добра актриса.

След снимките, актрисата предприема решаваща стъпка — подлага се на ринопластика. Променяйки формата на носа си става още по-привлекателна, но феновете й смятат, че по този начин загубила индивидуалността си.

За личния й живот не се знае много — таблоиди твърдят, че през 1989 г. е имала връзка с Джони Деп. През 2001 г. актрисата се врече във вечна вярност на актьора и режисьора Кларк Грег, с когото имат дъщеря — Сара.

Помните ли секси партньорката на Патрик Суейзи в „Мръсни танци“? (СНИМКИ)
Снимки: shutterstock

Дженифър Грей е преминала и през голямо житейско изпитание — през 2010 г. е диагностицирана с рак на щитовидната жлеза, но успява да пребори коварното заболяване.

В професионален план, след култовата роля в „Мръсни танци“ следват малки роли в няколко филма и тв сериали. Участва в риалити предаването „Dancing With the Stars“, което дори успява да спечели (може би благодарение на ролята, изстреляла я на върха).

Една от последните ѝ публично появи беше по време на премиерата на „Черната пантера“ в Лос Анджелис.Помните ли секси партньорката на Патрик Суейзи в „Мръсни танци“? (СНИМКИ)
Снимки: shutterstock


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рамбо Силек

    19 4 Отговор
    Добре си е Милфа,няма да го върна...
  • 2 кучето шаро

    9 0 Отговор
    Кой бащата от певицата и актрисата ?
  • 3 Алфа Ромео

    18 2 Отговор
    Много хубава жена, и филма беше невероятен, респект!

    Коментиран от #5

  • 4 Радо

    6 8 Отговор
    Съжалявам, но не намерих никакъв сексапил в тази жена, и съответно и филма навремето не ме грабна, за разлика от филма с онази другарка-заварчик, Дженифър Бийлс.
  • 5 Праз

    3 3 Отговор

    До коментар #3 от "Алфа Ромео":

    Ти си бил голям мушмурок

    Коментиран от #8

  • 6 Мата Хари

    4 3 Отговор
    Филмът е класика , не го коментирайте, защо не се огледате в огледалото на безмисленият си живот.?????

    Коментиран от #7

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Алфа Ромео

    6 1 Отговор

    До коментар #5 от "Праз":

    Не знам кво точно значи мушморок, но аз уважавам по-старите филми и актьори защото някак си всичко беше по-истинско и стойностно, не ставаше дума само за пари, лично мнение.....