Last news in Fakti

15 Март, 2018 11:12 4 639 6

Брад Пит се върна при Дженифър Анистън

  • брад пит-
  • дженифър анистън-
  • джъстин теру-
  • анджелина джоли

Старата любов ръжда не хваща

Брад Пит и Дженифър Анистън затоплиха отношенията помежду си, а това разбуни духовете в световните медии, макар двамата още да не са коментирали официално дали отново са заедно.

Списание Star публикува снимка на холивудския секссимвол и 49-годишната красавица още през януари. Изданието посочва, че двойката е отпразнувала заедно Нова година в Аспен, където са се надявали ски екипировката да ги скрие от любопитните погледи на папараците, пише "Монитор".

Други източници пък издават, че Джордж Клуни играе главна роля в събирането им.

„Джордж винаги е мразил Анджи и изобщо не одобряваше начина, по който тя контролираше Брад по време на брака им. Той обичаше Брад и Джен като двойка и беше съкрушен от раздялата им, особено когато разбра, че е заради Анджи. Затова Джордж беше първият, който свърза отново Джен и Брад“, коментират близки до Пит.

Звездата от „Приятели“ се е свързала с бившия си съпруг, с когото подписаха документите за развод през 2005 г., веднага след раздялата му с Джоли. Анистън го утешавала и дългите им разговори всъщност били причината за това бракът ѝ с Джъстин Теру да не оцелее дълго.

„В опит да предотвратим появата на спекулации решихме да обявим раздялата си публично. Решението беше взаимно и взето с обич в края на миналата година. Ние сме най-добри приятели, които просто няма да продължат пътя си като двойка. Ще продължим да поддържаме така ценното за нас приятелство“, гласи официалното изявление на доскорошните женената двойка, публикувано от говорителя на Анистън – Стивън Хювейн.

Съществува спекулация относно връзката на Дженифър и Брад, която гласи, че тя вече активно възпитава наследниците на любимия си.

„Децата му винаги са били любопитни относно Джен, защото знаят, че е бил женен и преди. Винаги са искали да я опознаят, но Анджи не би позволила. Затова сега, когато най-накрая се запознаха с нея и прекарват доста време заедно, те наистина я обичат. Брад е много впечатлен колко добра майка е Джен“, пише сп. New Idea.

Бранджелина, които до неотдавна бяха двойка мечта, имат шестима общи наследници. Три от децата им са осиновени - 16-годишният Мадокс от Камбоджа, Захара, която е родом от Етиопия, и Пакс, който е от Виетнам.

Шайло е първородната им дъщеря, която обича да се държи като момче и държи да я наричат Джон. През 2008 г. се родиха и близначките им Нокс Леон и Вивиан Маршлин. Екранните мисис и мистър Смит обаче по документи още са семейство. Миналия август стана ясно, че са сложили пауза на бракоразводното си дело.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хъво

    18 1 Отговор
    Анистън е по хубава
  • 2 фен

    6 0 Отговор
    Брат остави хухавелката и се вьрна при Джени
  • 3 НА БРАД ПИТ БРАТ МУ

    10 0 Отговор
    БРАВО....ИЗКЕФИХ СЕ....
    ДЖЕНИФЪР Е В ПЪТИ НАД ОНАЯ КОЩРАМБА ДЖОЛИ И НЕ МОЖЕ И ДУМА ДА СТАВА ЗА НЯКАКВО СРАВНЕНИЕ МЕЖДУ ДВЕТЕ...
    А БРАД СИ Е ПИЧ И АЗ ИСКРЕНО СЕ РАДВАМ,ЧЕ СА СЕ СЪБРАЛИ ДВАМАТА...
  • 4 Лилит

    0 0 Отговор
    Едното хлапе от малко е изчанчено.... Да са им живи и здрави дечицата, но майката, колкото и да е красива(факт, който няма да коментирам!) е пълна откачалка! Но да се върнеш назад толкова време при човек, който така постъпва..... Вероятността да се повтори е голяма. Освен, ако не е истинска любов....
  • 5 Минаващ от тук

    1 0 Отговор
    Е, честито на младоженците, както се казва. Що беше цялата работа? Иди ми, дойди ми! Лъха на скука! Тия б`хти затвореното общество в тоя Холивуд. Навън готини хора няма ли. Като секта са.
  • 6 Кака Гинка

    0 3 Отговор
    Прилича ми на изсмукано от пръсти. Жълтите издания от години ги събират и сега ,когато и двамата се развеждат,най-сетне развихриха въображението си.Много наивно...