Last news in Fakti

15 Март, 2018 16:06, обновена 15 Март, 2018 16:27 4 359 10

Арестуваха директора на Районната здравна каса в Ловеч

  • нзок-
  • ловеч-
  • районна здравна каса-
  • антонио маринов

Антонио Маринов е задържан при полицейска акция

Директорът на Районната здравна каса в Ловеч Антонио Маринов е арестуван при акция на ДАНС и полицията, научи БНР.

Говорителят на Окръжна прокуратура – Ловеч Кирил Петров съобщи, че Маринов е задържан за срок от 24 часа за длъжностно престъпление по образувано досъдебно производство за злоупотреби със средства на Здравната каса. С разрешение на Окръжен съд – Ловеч е извършено претърсване в сградата на Касата в Ловеч, като са иззети документи. Разпитани са и служители.

Утре ще стане ясно дали Антонио Маринов ще остане в ареста.

По непотвърдена все още информация, задържането му е свързано с издаването на разрешително за дейност на частна болница в града през октомври миналата година и неправомерно превеждани суми по клинични пътеки, с което е ощетен бюджета на Касата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1111

    23 2 Отговор
    "работил"е здраво
  • 2 Бай Змей

    18 4 Отговор
    Отдавна трябваше да се случи! Цял град знае за Новата болница.
  • 3 Сенко

    20 4 Отговор
    И сега какво???Ще го пуснат и след 2 дни нищо все едно не е станало. Ако сме правова държава тоя вътре за доста вреве прюс изземване на имуществото. Аз поне така виждам правосъдието.

    Коментиран от #4

  • 4 Koko

    11 3 Отговор

    До коментар #3 от "Сенко":

    Аз също.
  • 5 Ловешкия

    7 12 Отговор
    Този човечец е присвоил или източил от касата толкова колкото и аз (нула).Познавам го лично от 15години мишка абсолютна няма лев и кара една и съща кола от10години купена навремето за 5к с кредит.Няма жена деца.Той е наи обикновен бушон
  • 6 Градакия

    5 12 Отговор
    Който е от града знае че човека бе сложен на поста за да може да поеме цялата отговорност за злопотребите в годините.Сега се изкарва виновен за цялото състояние на ловешката болница без да се търсят реалните виновници
  • 7 631016

    4 12 Отговор
    ДАНС в град Ловеч отново изпълнява поръчка. Те само с това се занимават. Доктор Маринов е бил полезен за града
  • 8 А сега

    1 10 Отговор
    Чак полезен силно казано!Но поненее бил вреден!Поредният бушон изгоря ще гомотаят година две и нищо.Какво стана с този преди него,с гришата,с ареста на Алчо и компания?В тази държава могат да арестуват всеки за всичко и на края нищо,данеизлезе и ние да им плащаме заплати и после пъки обещетения на задържаните като осъдят държавата.Пълен гарс
  • 9 Боян

    14 4 Отговор
    Антонио Маринов, професионален алкохолик известен в Ловеч с прякора "Тони спирта". Отвратителен като човек, много корумпиран, калпав професионалист с много гадно държание към подчинените си служители в РЗОК Ловеч! Който не го познава, и не е имал контакти с него, само е спечелил от това.

    Коментиран от #10

  • 10 Валя

    15 3 Отговор

    До коментар #9 от "Боян":

    Точно така е. Работеше като директор в дом за деца в град Тетевен, тук правеше големи далавери с храната и лекарствата за децата, защо не го вкараха в затвора тогава, просто не знам. Сигурно и сега ще му се размине. Гадна работа!