15 Март, 2018 19:50 3 304 2

Франция иска ареста на саудитска принцеса

  • франция-
  • арест-
  • принцеса

Тя е обвинена в побой

Франция е издала заповед за арест на сестрата на престолонаследника на Саудитска Арабия Мохамед бин Салман, съобщи France 24.

Смята се, че принцеса Хаса бин Салман е заповядала на своя бодигард да пребие мъж в нейния апартамент в Париж. Случаят е станал през 2016 г.

Жертвата е бил работник, който е бил нает да извърши ремонтни дейност в апартамента на принцесата в Париж. Работникът обаче е направил снимки на апартамента, за които принцесата е решила, че ще продаде на медиите.

Так се е стигнало и до нападението. Според работника неговите инструменти били конфискувани от охранителя.

На бодигарда вече е било повдигнато обвинение. Заповедта за арест на принцесата е била издадена още през декември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El comandante

    13 3 Отговор
    Сетила се мара да се побара !!!Аз се чудех по чий образец работи цацаратуратаХаХаХа
  • 2 onq s konq

    6 5 Отговор
    Малко му е било на бачкера.И защо принцесата наивно си мисли че снимките ще бъдат продадени на пресата,А НЕ НА КРАДЦИ-ПРОФЕСИОНАЛИСТИ?А ако се стигне до обир,само бижута и пари ли ще бъдат отмъкнати,или и ВАЖНИ ДОКУМЕНТИ,след което ще следва изнудване за милиони?
Новини по държави: