17 Март, 2018 05:15 3 239 4

В Милан след тежката загуба: Съдията е виновен!

  • чалханоглу-
  • милан-
  • арсенал-
  • лига европа-
  • съдия-
  • дузпа

"Росонерите" загубиха мача с Арсенал с 1:3, но обвиниха рефера

Халфът на Милан Хакан Чалханоглу бе бесен от съдийството по време на мача с Арсенал от осминафинала в Лига Европа. Според него именно шведът Йонас Ериксон е бил играч на мача и е помогнал за успеха на лондончани с грешните си отсъждания и особено дузпата, която даде след симулация на Уелбек.

"Играхме добре, което не е лесно на този стадион. Първо отбелязахме, а след това допуснахме невероятен гол. Не може в Лига Европа да виждаме подобни неща. Рикардо Родригес не го докосна, но съдията реши, че това е дузпа. Аз бях фаулиран в първия мач, но не си позволих да падна по подобен начин. Ясно е, че този момент обърна хода на мача. Ние реагирахме добре и създадохме положения след изравнителния гол, но това е футболът. Все пак за мен реферът бе играч на мача и аз никога няма да забравя това", заяви Чалханоглу.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стомев

    9 1 Отговор
    Ако беха използвали видео повторения можеше друг развой да има мача, в случая Уелбек ги съсипа, а видеоповторението може и да служи за наказание на играч който е симулирал
  • 2 Шаран БГ

    5 1 Отговор
    Волейболът и тенисът са образец на състезание !!!
    Футболът е груба игра- както всяка ,в която състезателите имат физически допир!
    Освен това -благодарение на много "съдии", на среща по четирима-петима- тя е и несправедлива! "Главният" е меродавен !!?? И в последните 50 години във футбола започнаха да играят едни огромни пари, благодарение,разбира се, на баламите "запалянковци".
    Надявах се, че виодеоповторенията ще подобрят нещата. Уви - не се случва.
    Успокоява ме факта, че нивото на футболната игра в България рязко спадна и все по-малко са посетителите по стадионите.
    То не бяха един или два случаите на осакатяване на зрители от идиоти-фенове със факли, пиратки, бомбички и прочие.
  • 3 Кофти

    4 2 Отговор
    Е те пък баш Милан ако се оплакват от съдийски побутвания... То бива бива наглост, ама чак пък толкова..
  • 4 Неутрален

    1 0 Отговор
    Не съм почитател и на двата отбора и ми беше все тая кой ще продължи,но шведския педерунгел е за убиване.Няма такава дузпа!