Last news in Fakti

16 Март, 2018 10:19, обновена 17 Март, 2018 11:58 11 571 52

Мутрагениус в действие (СНИМКИ)

  • софия-
  • мутра-
  • побой

Саморазправа на централен булевард в София

Саморазправа между шофьори на централен столичен булевард публикува в профила си във „Фейсбук“ Пламен Николов. От снимките става ясно, че инцидентът е станал на столичния булевард „Цар Борис III”.

Ето и неговият коментар. Публикуваме го без редакторска намеса.

И да не си помислите ,че съм заснел и това е новият тъп руски или български блудкав сериал от онези с, които искат да ви приспят вниманието ,че не сме МУТРЕНСКА , а ма без майтап – МУТРЕНСКА държава ,от върха до този , булеварден мутренски "правораздавателен екшън " в стил – слизам чупя ти огледалото ,ритник ,вероятно и плесник - и пистолета, който липсваше в случая ...

Това пише.

Не знам какво.... не съдя ,какво преди това е провокирало това ,но алармирам вечно обясняващия се с меки кадифени ръкавици Цацаров и вечно намиращия се НЕ в час Борисов за битовата престъпност ...И като правят закона сега за неизбежната самоотбрана и отричат нашето право на такова ,а те живеят във вили и къщи с високи огради до зъби въоръжени охранители да ги пазят ,нека се сетят ,че от Отеца в небесата никой няма да ги опази ....

А случаят е на централен булевард , в 10,48 ч. сутринта ..!? Какво остава в затънтените ни села, където къщата на бай Пешо и Марчето са на километър от центъра на селото в горната махала !??

Ей , велможи управляващи, опичайте си акъла, че както сте я подкарали ще останете без народ .....,ще дойдат на наше място" инако - планетянците" и тогава ще ви питам !


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мунчо

    83 30 Отговор
    е те за това много скачАА по площадите през 1989год.!
    и викАА "КОЙ не скача е цЪрвен"!
    хак ни е!
  • 2 Супер

    27 11 Отговор
    И бой, и маган, и бой.... Да си раздвижим кръвта малко
  • 3 Милен Веселинов

    112 5 Отговор
    Мутрагениус за вдигане на сомочувствието на простака ли го пишете, или е някакъв вид страхопочитание ?
    Това не е ли обикновен простак с ниско самочувствие който се опитва да си избива комплексите и трябва някой да му избие зъбите , или какво ?
  • 4 jambazina

    61 4 Отговор
    Даже на някои от последните снимки се вижда бяла астра, която нищо чудно да е цивилна полицейска, но тактично заобикаля.
  • 5 Stefko88

    73 15 Отговор
    Ми човека е старец що не се пробва с някое високо яко момче? Защото е по слаб и не може да отвърне. Сигурен съм че ако беше няко яко биче в другата кола щеше да си седи кротко и да си бзика радиото сякаш нищо не е станало. По това се познават слабите изкарват си яда на безпомощни хора. Още една причина да съм против оръжието , защото тези първи ще вземат. Я си помислете ако тоя гъз има оръжие и реши да "респектира" дядото? А ако дядото реши да опита да се защити и извади и той ? Става убийство за нищо. У нас е пълно с келеши като тоя. Ще стане пълен хаос.
  • 6 Реститутка

    25 63 Отговор
    Не защитавам момчето, което проявява агресия; Но искам да кажа, че старците беловласи, които фрустрирани, че вече не могат да се разлизират като мъже по обективни физиологични прични, се чудят къде да си избият комплексите! Онзи ден един такъв идиот зад мен 4-5 пъти натискаше клаксона заради това, че съм намалила на завой за да пропусна пешеходци, после заради това че изчаквам друг автомобил, с който да се размина в тясна уличка... Някакъв нефелн дъртак не спря да ми дава зор, бързал е за среща със Свети Петър явно. Идеше ми да слезна и да му отвия един шамар, въпреки, че бях в добро настроение. А ако бях в лошо сигурно щях да слезна. Така че хора, недейте да съдите и да интепретирате сутуация извадена от контекста; Агресията не е изход, но много вероятно беловласия пръв да е започнал!

    Коментиран от #15, #16, #38, #39, #45

  • 7 112

    50 5 Отговор
    Тоя на дядо ли скача ... мале мале, нека да ми скочи на мен и ще види къде ще го завра.

    Коментиран от #32

  • 8 еиий

    34 3 Отговор
    напълни се с ММА-ци.Но пред н--а в дробчето всички са равни.

    Коментиран от #10

  • 9 ПНСД

    91 8 Отговор
    СВ****КТ -> прясно регистрирана 15 годишна кочина -> няма как вътре да не стои някой простак. В България всички са кисели ама търсят 15 годишни премиум автомобили на далавера, че после да гледат лошо отвътре. Сега съм сигурен, че ще получа много "минусчета" за коментара, но псевдо гъзарчета, истината боли, нали ? Айде карайте си премиум автомобилите на реални 123000 и се правете на мъже по улиците.

    п.с. За високият клас автомобили се изисква и дрес код, но ние в България знаем всичко и си караме A6-ците по дънки и анцузи... Колко далече е Европа, божеее...

    Коментиран от #41

  • 10 Stefko88

    14 18 Отговор

    До коментар #8 от "еиий":

    До някъде не съм съгласен . Спортуващите редовно и усърдно не са агресивни и не избиват комплекси по улиците. Иначе да има такива дето първо бяха борци после каратисти .... Сега е модерно мма. Мма е супер спорт и няма общо с комплексарството. Всеки спорт укротява агресията и допълва душевно човека.
  • 11 ДЮна

    59 3 Отговор
    За съжаление има значение и каква кола управлявате.
    Пробвайте да покарате някоя нова черна лимузина, или G-класа.
    Дори няма да погледне кой стои вътре, нито да си позволи да слезе.
    Какво остава да започне да троши колата и да напада шофьора.
    С евтина кола, говедото не се замисля, и напада, разбира се, подценявайки противника.
    Пожелавам му скоростижно да изяде дървото, при незбежна отбрана, от водач на Гоуф 2, Вектра А, Пежо 106, Лада 2107 и пр.
    Ама така, че да запомни, и повече никога да не слиза да се саморазправя.

    Коментиран от #26

  • 12 гост

    32 1 Отговор
    Е вие забележете как всички коли изчезват и никой не остава нито да се обади на 112 и да даде данните на побойника, нито да помогне, нищо.
  • 13 Kiro

    32 1 Отговор
    Лесно е на стар човек да се правиш на мъж ако беше друг на неговите години можеше и да го смачка от бой този отворения с аудито
  • 14 Николай

    31 2 Отговор
    Вижте, хора, каквото и да е направил стареца, това не е начин да се решават нещата. В Германия например, при такава проява щеше някой да се е обадил и да е издиктувал номера на този смелчага и в миг щяха да го спрат и глобят, че вероятно и приберат за хулиганска проява. Той обаче най-вероятно преди това е видял, че човекът е стар и затова е така смел. А на един от коментарите човекът е много прав. Активно спортуващите обикновено използват агресията си в залата, макар че и там има понякога изключения. Затова, който има напрежение по-добре да го изкарва в залата. Записвайте си децата на бойни изкуства, именно, за да не се налага да се доказват на улицата. Който има самочувствие и си знае силата, той няма нужда да се доказва, особено пред стари хора. Този смелият си заслужава наказание. Всички пишем, но никой от колите около тях не е приел някакви действия с изключение на автора на статията и на снимките, за което браво и благодаря! когато всички започнем да мислим като автора на статията, нещата ще се оправят. Реални действия трябват!

    Коментиран от #27

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Борис

    27 2 Отговор

    До коментар #6 от "Реститутка":

    И това ли е начина на оправяне на проблема?Прост човек и силен вятър нищо ги не спира.
  • 17 ники гада

    9 3 Отговор
    Това е положението, в държавата на мутрите!
    За това трябва не само да се протестира, но и да се умира. В България няма никаква защита на личността, ама никаква.
    За това хода на фитнес и зобам яко, имам една бухалка в багажника и си нося и газов пистолет.
    Курвата, къде чупи огледалото дали щеше да го направи, ако бях аз, а?
  • 18 Един друг

    23 3 Отговор
    Е, какъв е проблемът?! Това по НК си е хулиганство, особено щом има материални щети и ако дядката има елементарна правна култура, този го е закъсал яко. Записва му номера, звъни на 112 веднага, че е обект на нападение, пък ако колата има КАСКО - вика и застрахователя, защото те такива, които ги вкарват в разходи много ги обичат. Сега вече като има и снимки, които противно на всеобщото мнение са с доказателствена тежест, този съвсем може да изгори.

    Един познат веднъж се направил на мъж, счупил страничното стъкло на една кола пълна с пияници, които щяли да го утрепят на околовръстното - дошла полиция, за пияния шофьор нищо не казали, защото вече си имали готов винонвник и го прибрали. После прокурорът му поиска 2 г. ефективно за хулиганство. След сума години ходене по мъките с адвокати се отърва, обаче толкова се набута с разходи и разправии, че вече с никого не се разправя.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 РОМ

    16 2 Отговор
    Повярвайте ми,няма ненаказани АГРЕСОРИ,БИТКАДЖИИ,И ПРОЧИЕ ТЪПИ ТАРИКАТИ.Всеки които нож вади от нож умира.
  • 21 Язе

    14 4 Отговор
    Премислил съм го за такива случаи-газ до ламарината и да го чистят от полуоските.Елементарно и бързо укротява този "юнак".
  • 22 Русенец

    20 1 Отговор
    Ако бяхме нормална държава и на базата на тези снимки, този Хулиган вече беше осъден да плати щетите и да полежи 6 месеца, то нямаше да сме МутроЛандия. Просто органите не си вършат работата и за това избуява саморазправията. Добре че пострадалия човек не е имал "Законен" пистолет, та сигурно младежа щеше да е труп.

    Коментиран от #23

  • 23 Един друг

    6 2 Отговор

    До коментар #22 от "Русенец":

    Ама то и тук е така - за това нещо присъдата не е 6 месеца, а 2 години. Въпросът е, че някой трябва да подаде сигнал или жалба. Прокуратурата и следствието такива убитаци най-много ги обичат, за да набиват актив на техен гръб.

    Самият аз имам предупредителен протокол от полицията за нещо сходно. Един тарикат ме засече в кръгово, надух му клаксона, че щеше да ме отнесе и този спря насред кърговото да се разправя. Едновременно с него слязох и аз да ме види на какво приличам и този започна да дава заден и да се прибира в колата. Питах го защо се скатава и глупакът каза, че не знаел какъв съм и можело да съм въоръжен. Казах му, че наистина съм въоръжен, но пистолета не го нося заради мишки като него, след което викнах полиция, за да се документира случаят. Не ми се рискуваше този да отиде да подаде пръв жалба, защото бабаитите са така - скачат, а после първи търчат за жалби и мединицински. Дойдоха, написаха ни предупредителни протоколи на двамата и кой - откъде е.
  • 24 Гост

    13 3 Отговор
    Този "смелчага" заслужава някой да хвърли един хубав бой и да му потроши 15 -годишното Ауди да видим тогава.
  • 25 Онзи

    9 2 Отговор
    Това се случва защото всички мълчат и гледат на другата страна. Преди седмица заведох дъщиря си в парка. Реагирах остро когато една баба се качи с внучето си на пързалката. Всички я гледаха , но никой не и направи забележка. На моето недоволство възнегодува само един селяк че му е омръзнало да ме слуша и да взема да млъкна. Когато и двамата разбраха че няма да се примиря с простащината и наглото рушене на общата собственост подвиха опашки и си тръгнаха. Та докато всичи мълчим когато някой спре неправилно на тротоара или не спазва предимство или куп други неща , подобни селяци ще си мислят че са в правото си.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 да ама не

    13 2 Отговор

    До коментар #14 от "Николай":

    не давай Германия за пример, помним как гостите на Меркел опъваха жени насред центъра на града покрай празниците.
  • 28 гнида

    16 3 Отговор
    Изглежда като селянин от София ! Виждам много такива които свиркат , пенят ти се и ревът , след като разберат , че си от провинцията . Ти пътуваш от точка а до точка б в софия по работа , искаш всичко да е добре , не превишаваш скоростта , спазваш всички знаци - е вече ти си жертва на тези селяни от столицата ! Не колегиални , некоректни и нелюбезни столичани в село раждани !
  • 29 Без носталгия но с акъл

    26 5 Отговор
    Аз съм на 61 г., здрав съм, висок съм 194 см., тежа 131 кг. и карам точно такъв Фокус. Нека това г.вно да се опита да ми строши огледалото, пък да видим какво ще му се случи. Те първо гледат марката и възрастта на колата и по такава преценка налитат. Два пъти са ми скачали така, понеже съм свирнал с клаксона, когато са ме засичали гадно, но като изляза от колата бързо подвиват опашки и се изнизват като п.ъдня от гащи.
    В този смисъл имам някакво предимство, но какво става с такива като човека от снимките? Него би трябвало да го защити държавата, само че тя е абдикирала от всички грижи за поданиците си и ги смята само за стадо, от което се дои, за да се пълни бюджета.
    Достатъчно съм живял и при "комунизма" и при "демокрацията", но наглостта и безочието на сегашните политици (без никакви изключения) минава всякакви граници.
  • 30 onq s konq

    4 3 Отговор
    Аз само ги цовам не ги бия и не им чупа колите.
  • 31 Нагофани Големию

    4 28 Отговор
    Абе бой и тва е, да се по с ере дядката, да си не помисля на кола да се качи повече. Не виждат, не чуват, засичат наляво и надясно, професионални убийци. Кат го ошамарят на още 2 кръстовища и няма и да си помисли за кола повече. Само боя оправя нещата, като няма държава да ги свали от колите.

    Коментиран от #43

  • 32 100

    11 4 Отговор

    До коментар #7 от "112":

    Брей големи биячи сте всички. И къде ще го завреш? А ако попаднеш на мен знаеш ли аь теб къде ше те завра? Клавиатурни нинджи.

    Коментиран от #34

  • 33 ssss

    6 1 Отговор
    Има една бяла астра със затъмнени стъкла, да не би да са полицайте това и да се правят все едно нищо не е станало.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 гост

    10 7 Отговор

    До коментар #6 от "Реститутка":

    Слагам ти едно плюсче, защото и според мен беловласите мъже 70+ са може би най-рисковата категория шофьори.

    Ако е жена проблемът може да дойде от нерешителността й, но именно тя е причина жените да са по-примерни.

    Ако е келеш комплексите, горещата кръв съчетани с липсата на опит може да са проблемът, но пък те имат бързи реакции и доволно познават колите и обстановката в лудницата на града.

    Съвсем друго е със старите шофьори мъже, останали в миналото на спокойствието по пътищата, неадекватни както спрямо съвремието, така и спрямо възможностите на модерните возила, но пък за сметка на това със фалшивото самочувствие на дългогодишният си опит зад волана. Точно те са най-опасни, защото не можеше да предвидиш какво ще решат, как ще ти секат пътя или колко навременна ще им е реакцията при ситуация. Особено силно това важи за мъжете, чиито опит е натрупан в малките населени места.

    Може да е кофти това, което написах, може да се почувства някой засегнат, но това са си моите заключения от моят опит.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Авраам

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "ПНСД":

    Къв минус, това е самата истина! Абсолютно вярно!
  • 42 Един българин

    2 0 Отговор
    Пак доказателство колко комплексиран е българинът. И не, няма да се промени нищо в чудната ни картинка докато на почит е чалга/ мутренската култура. Пък Вие му мислете, дето ги оставяте да ви водят, мили съграждани. ;)
  • 43 Ако дядката

    3 2 Отговор

    До коментар #31 от "Нагофани Големию":

    Ще извади служебния си пистолет?
    Да не стане после ле-ле мале що станА?!
  • 44 гощо

    5 0 Отговор
    Тоз слиза да троши щото евидял възрастен човечец! Ако беше някой друг щеше си замина псувайки само! По интерестното е обаче,че на едната снимка се вижда бял ОпелАстра с затъмнени стъкла който си подминава а това са 100% полицай в тази кола!?!?!
  • 45 Миро

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "Реститутка":

    Във друга страна това нещо няма да го видите има закони и хората си ги спазват посегнеш ли дерекно в затвора може да е за 1 месец но си вътре. Това трябва да стане във България за да се оправим.И камери на всяка дейност да контролират движението .
  • 46 Бат Мишо

    6 0 Отговор
    тез деето 70 плюс водач е по опасен от 19 год или от уфсъ рунтавелка дет съ гримира и баца Ай Фон 17 ката
    ЩЕ ГИ РАЗПРАЯТЕ КЪТ МА НЯМА
  • 47 Бат Мишо

    4 1 Отговор
    тю ядосахте ма
    цял ден съм на пътя кът куриер в е.... и дай ся кът 70 год не влизат в нета и не моат се защитят да ги оплюем
    хора с 50 год стаж на волан биле по опасни от кифла или друсаняк на 20 дрифтиращи щот тате дал пари за ауди или бЕНве
    пфуууууу познавам такива колеги -гига отговорни ,осъзнаващи забавянето на реакциите си ,избягват да карат ако не могат или да се закарат я на преглед я на лекар ,поради небачкащата смешна помощ
    прикаате с гъба си чесно
  • 48 Ддд

    7 0 Отговор
    На този Брус Ли , излизам с щангата и му я вкарвам отзад.
  • 49 Дедо Гошо

    5 0 Отговор
    Тоз добитък требе в зоопарка при мамуните да го турат.
  • 50 Иво

    6 0 Отговор
    Това не е мутрагениус, това е обикновен балкански олигофрениус.
  • 51 ussr

    4 0 Отговор
    Ами ако дядото имаше пистолет...?
  • 52 Бай Иван

    3 0 Отговор
    Има достатъчно доказателства този да отиде на топло за 1 година къде е държавата,ако я има
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове