Last news in Fakti

16 Март, 2018 11:54, обновена 16 Март, 2018 11:56 165 544 21

Разводът на годината: Благо оставя всичко на Есмер

  • благой георгиев-
  • есмер-
  • развод-
  • благо джизъса-
  • деца-
  • брак

Футболистът Благой Георгиев ще остави на Есмер цялото придобито имущество по време на своя брак с рускинята. Звездната двойка ще се разведе по взаимно съгласие. Новината беше потвърдена от близък приятел на Джизъса. Делото по развода се очаква да премине без драми.

Джентълменски Георгиев е решил да не предявява претенции към активите, които по закон трябва да бъдат поделени 50 на 50. Придобивките не са никак малки. Най-скъпата от тях е луксозен ресторант в центъра на Москва, който е оценяван на около 1 млн. долара. Другото мащабно бизнес начинание, което футболистът започна с жена си, е клиника за естетична хирургия.

"Наистина Благо ще се развежда - коментира говорителят на Джизъса - Наско Лазаров. - Той ще осигури и Есмер, и сина им Елай.", пише в. "България днес".

Малчуганът, който е на година и половина, ще получи апартамент. Подсигурени жилища имат и другите две деца на Джизъса. 7-годишната Йоанна и Давид, който след няколко месеца става на пет, никога не са били пренебрегвани от татко си. Те дори присъстваха на сватбата на Благо и Есмер преди повече от 2 години. Първите две деца на Джизъса са от неговата дългогодишна приятелка - гимнастичката Христина Витанова, с която така и не сключи брак.

Разривите между футболиста и руската танцьорка започнаха година след техния брак. Есмер не беше хич доволна от непрекъснатите пътувания на Благо. Част от тях Джизъса оправдаваше с футболните ангажименти. Честите посещения до България се случваха под претекст че той посещава децата, докато всъщност той обикаляше столичните чалготеки, заобиколен от различни обожателки.

Есмер е много ревнива и дебнеше из социалните мрежи и българските медии какво прави половинката ѝ преди с ужас да открие, че вместо да гушка Давид и Йоанна, Благо се появява в компанията на чужди жени. Точно това стана и причина Георгиев да спре временно своя профил в Инстаграм, за да не бъде допълнително шпиониран. Следваха чутовни скандали и разправии, двамата се разделяха и събираха многократно.

Сега очевидно чашата е преляла и няма връщане назад. Есмер и Джизъса са се разбрали, че бракът им приключва, още преди футболистът да се прибере в България. Самият Георгиев потвърди, че нещата отиват в тази посока. След като го попитали защо жена му е изтрила всичките им общи снимки, Благо отговорил, че явно вече не ѝ е симпатичен.

До развода съвсем не се е стигнало лесно, разказват приятели на футболиста. Благо Георгиев дълго време е обмислял как точно да постъпи. Футболистът не искал да се разделя с жена си заради силната си вяра. Според нея разбиването на църковен брак, какъвто той има с Есмер, е голям грях. В крайна сметка Благой е решил, че е най-добре да се раздели със съпругата си, но трябва да потърси опрощение за това.

Футболистът планира на Великден да отиде в българския манастир на Атон, където да направи точно това - да потърси опрощение на постъпките си от светите монаси. Футболистът няма намерение да слага край на връзките, които има в Русия. Благой е изявил сериозно желание да започне бизнес в страната, като ползва контактите, които си е създал през годините. Успоредно с това Благой ще има възможност да вижда Елай, както и Есмер. По подобен начин бившият национал запази своите отношения с Христина Витанова. Двамата се събираха и разделяха на няколко пъти, а гимнастичката прощаваше изневерите на футболиста.

Есмер загатна, че има нов обожател, като не пропусна да се похвали с огромен букет рози на своята страница в Инстаграм. Няколко дни по-рано тя се появи и с друг букет, но от лалета. Снимката отново бе качена в Инстаграм.

🐾daje tam meny nashel,oni prekrasni) sorry,chto tak pozdno💐🌸🌷

Публикация, споделена от Esmer Omerova (@esmerik8) на Мар 12, 2018 в 7:44 PDT

Самият Благо е като волна птичка. Той съчета идването до България с почивка във Велинград, излизане в компанията на Мегз и футболна победа на малки вратички над Тони Найка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 футбол

    32 4 Отговор
    ЧИЧО ВЕНЦИ ще ви каже всичко.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 коко

    95 10 Отговор
    Поредния тъпанар,който си пръсна парите за разни Шафрантий.
    Когато спре със футбола,а това се очаква съвсем скоро ще се чуди откъде лев да завърти.Ще съжаляваш "Джисъс",но ще бъде късно!!!

    Коментиран от #6

  • 6 filo

    31 7 Отговор

    До коментар #5 от "коко":

    Благо вече официално прекрати кариерата си.
  • 7 Мда

    49 19 Отговор
    Всички ругаят и псуват Благо, макар и той да не пречи на никого ! Живее както му харесва. Има три прекрасни деца, които е осигурил материално. Запазил е прилични отношения с майките. Изкарва много добри пари. Футболът му е и работа и хоби . Грижи се да изглежда добре. Май е вярна поговорката: По добре на хората в устата отколкото в краката !
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Женолюбец

    16 7 Отговор
    Така работят момичетата.

    Коментиран от #10

  • 10 ВЕЛИКИЯ

    32 3 Отговор

    До коментар #9 от "Женолюбец":

    А ЗАЩО СНИМКАТА Е НА СИРАКОВ?
    ЕЙ, ГОЛЕМИ РЕКЛАМИ,
    ГОЛЯМО ЧУДО???

    Коментиран от #14

  • 11 Stoian79

    38 3 Отговор
    Да не се забравя факта!! Че татенцето на Есмер, която е чеченка а не рускиня е много влиятелна личност в подземния свят на Русия и Чечня !! Така че айде по леко !!!

    Коментиран от #13, #16

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Чочо

    5 1 Отговор

    До коментар #10 от "ВЕЛИКИЯ":

    Ми такава имали такава сложили!!!
  • 15 Чочо

    5 3 Отговор
    Ми такава имали такава сложили!!!
  • 16 МОЛИ

    20 1 Отговор

    До коментар #11 от "Stoian79":

    И НЕ САМО.ТАМ НЯМА ХЪРТА МЪРТА.ПРЕДИ ГОДИНИ ЕДИН ИЗВЕСТЕН МОРЕПЛАВАТЕЛ ГО НАМЕРИХА В КОФА ЗА БОКЛУК В ОДЕСА.ТАКА,ЧЕ Е ЯСНО ЗАЩО ТОЗИ СМЕШКО И ИЗОСТАВИЛ ВСИЧКО И БЯГА ПАНИЧЕСКИ.
  • 17 сега това е модерно

    9 3 Отговор
    Сигурно ще сменя рускинята с някоя кадъна.
  • 18 Кико

    25 3 Отговор
    Който дава пари на младини за п...а. На старини дава дупе за хлеп.
  • 19 5656

    20 3 Отговор
    Ха, ха... Бързо се разбраха...след като бащата на Есмер се видя на 4 очи с чалгарчето, нещата взеха друг обрат.
  • 20 Мара

    10 3 Отговор
    Яд ме е,дето Благо не беше женен за мен !

    Коментиран от #21

  • 21 ВЕЛИКАТА

    11 6 Отговор

    До коментар #20 от "Мара":

    "От трън та на глог", гласи стара поговорка!
    Но, перефразирана, звучи така:
    ОТ БОКЛУК НА БОКЛУК, ТА ПО ВИСОК!
    НО, НА СНИМКАТА Е ДРУГ БОКЛУК, ЗАЩО ПРАВИТЕ ТАКИВА ГРЕШКИ?
    Тия ритнитопковци, ги направихте, "ГОЛЕМИ ЗВЕЗДИ"???!!!