Last news in Fakti

16 Март, 2018 14:11 36 204 0

Нов рекорд на китайския имотен пазар

  • китай
Нов рекорд на китайския имотен пазар - 1
Снимка: Shutterstock

Нов рекорд беше отчетен на пазара на търговски имоти в Китай за 2017 г. Общата сума на пакетните сделки е била 230 млрд. юана. Това е с 25% повече в сравнение с 2016-а се посочва в отчета на консултантската компания CBRE. От там прогнозират, че високият инвестиционен интерес ще продължи и през текущата година. От подобни сделки ще се възползват компании с международни капитали. Целта им ще бъде да съхранят вече натрупаните средства.

През 2017-а фондовете за недвижими имоти, чийто капитали са чуждестранни, ще разглеждат Китай като важна дестинация за инвестиции в Азиатско тихоокеанския регион. Прогнозите са вложенията в тази част на света за периода 2018-2020 г. да възлязат на 53 млрд. USD. От тях 14 млрд. USD ще са в Китай.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА