Last news in Fakti

16 Март, 2018 15:14 12 455 0

Нелечима болест в основата на убийството в Пловдив?

  • убийство-
  • пловдив

Ради Енев, за който беше установено, че е прерязал гърлото на съпругата си, а след това е сложил край на живота си, може да е страдал от сериозно заболяване.

По такава версия работи полицията, това съобщи директорът на пловдивското МВР старши комисар Атанас Илков, цитиран от "Трафик нюз".

Илков посочи, че за момента няма данни мъжът да е страдал от психическо заболяване, но се работи усилено по изясняване на здравословното му състояние, както и по изясняване на всички обстоятелства около смъртта на двамата съпрузи.

От полицията отрекоха и мотиви като любовен триъгълник, завършил с кървава ревност. Няма информация младите родители да са имали финансови проблеми.

Аутопсия е извършена и на двете тела, по които имало множество прободни рани в областта на шията.

Припомняме, че младите Ради Енев и Илияна бяха открити мъртви в жилището им в блок на ул. "Димо Хаджидимов". Ножът, с който е извършено убийството, е открит в дясната ръка на мъжа и е бил забит във врата му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА