Last news in Fakti

16 Март, 2018 16:36 39 149 3

Поп звезда продава уникален имот

  • иглесиас-
  • къща-
  • имение-
  • продажба

Имението Las Cuatro Lunas в Малага се разпростира на площ от 45 хектара (големината на 55 футболни игрища). Имотът, който се състои от 12 спални, 8 бани и 6 гаража, звукозаписно студио, басейн и винарна за 2000 бутилки, е собственост на световно известния певец Хулио Иглесиас. На територията на имението има и къща за гости с 5 спални.

През 2012 г. на територията на къщата възниква голям пожар, който унищожава част от имота. По време на инцидента загива и любимото куче на Иглесиас.

Според медиите певецът продава Las Cuatro Lunas заради проблеми с властите в Андалусия. Последните многократно са били молени да подобрят пътната инфраструктура, но това така и не се е случило.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бибиян

    16 1 Отговор
    Бартер ключ за клю за панелка е Люлин-5, санирана....и то след големи кандърми и компромис от моя страна....

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Чоки

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бибиян":

    За тая панелка можеш да станеш кучето на Иглесиас - да живееш в имота и да пазиш срещу безплатна храна и подслон, НАЙ-ДОБРЕ ПРОДАЙ ВЕДНАГА И СИ КУПИ ЕВТИН ИМОТ В ПОКРАЙНИНИТЕ, ИМА ФАНТАСТИЧНИ КЪЩИ С ГОЛЕМИ ДВОРОВЕ, все пак да живееш в Люлин е много тъпо
  • 3 nqkoi si

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бибиян":

    Пропуснал си да добавиш , с доплащане от негова страна :)