Last news in Fakti

19 Март, 2018 16:04 2 863 0

Меси: Ако не спечелим Мондиала, ще ни изгонят

  • меси-
  • барселона-
  • световно първенство-
  • аржентина-
  • национален отбор-
  • титла

"Хора от цял свят ми пожелават успех", заяви звездата на Барселона

Суперзвездата на Барселона и аржентинския национален отбор Лионел Меси вече гледа към Световното първенство в Русия, което започва след по-малко от три месеца. Предстоящата пауза за националните отбори даде повод на предаването La Cornisa на America TV да зададе въпроси на Лео относно “албиселесте”, пише "Sportal".

“Дано направим голям Мондиал. Очакваме да изживеем нещо подобно на 2014 година, но с различен финал. Ако не спечелим Световното, ще искат от всички нас да напуснем националния отбор”, заяви Ла Пулга.

“Изумително е, че навсякъде по света искат купата да е за Аржентина. От всички краища на света ми пожелават успех на Световното и ми стискат палци, впечатляващо е наистина”, сподели той. Номер 10 коментира и промяната в играта си: “Сега се опитвам да не съм такъв егоист, да не завършвам всяка атака. Движа се на различни позиции и се опитвам да съм в помощ на отбора”.

Меси за пореден път не скри огорчението си от живота в Аржентина. “Страдам много от ситуацията в Аржентина. Най-много ме боли, че там няма сигурност за хората. На улицата те убиват за един часовник, за колело или за мотор. Кражби има навсякъде по света, но в Аржентина не можеш да се разхождаш спокойно. Когато бях малък, ние децата играехме свободно на улицата. Сега е невъзможно това да се случи”, с ужас коментира Лео.

Запитан за живота си след професионалната кариера, Меси каза: “Истината е, че не зная какво ще правя. Всички казват, че е много трудно и вярвам, че е така. Бих искал да правя всичко, което не съм могъл да правя заради професията си. Истината е, че не зная къде ще живея”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА