19 Март, 2018 15:53 47 331 9

Планински велосипед Porsche за 2 650 евро

  • porsche-
  • rs/rx-
  • велосипед
Планински велосипед Porsche за 2 650 евро - 1

Не са малко автомобилните производители, които произвеждат или просто брандират велосипеди със своите марки. Премиум марките обаче залагат на високотехнологични велосипеди.

Такъв е и случая с велосипеда на Porsche. Той се нарича Porsche RS/RX и в света на педалната техника е аналог на Cayenne. Велосипедът е от т.нар. планински тип и разполага с 27.5-инчови колела.

Porsche RS/RX впечатлява още с карбонова рамка, с хидравлични дискови спирачки и с усилени и усъвършенствани амортисьори. Цената му обаче също отговаря на марката. С такъв велосипед можете да се сдобиете срещу "скромната" сума от 2 650 евро.

Планински велосипед Porsche за 2 650 евро


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 xxx

    15 2 Отговор
    Ще е хубаво да имам един такъв велосипед.
  • 2 Карайй

    7 20 Отговор
    Интересно. И аз имам колело същите харастеристики. Купих от Германия за 330 лв. Кой луд ще прахосва 5000-6000 лв ?
  • 3 Христо

    27 1 Отговор
    Преди 8 години бачках в голяма фирма за велосипеди... Правили сме велосипеди за по 4-8к лева, най-скъпото струваше 15к и се събираше в специално отделение, всичко се правеше на ръка без преси и т.н. Та доста се продаваха тея велосипеди... за всеки влак си има пътници. Чак ми е чудно как е толкова евтино това "колело" на порше.
  • 4 Чочо

    8 2 Отговор
    Нищо не пише с какви компоненти и с какъв монтаж е, но предполагам, че ще е на ниво. В такъв случай цената си е съвсем нормална.
  • 5 Юли

    10 1 Отговор
    Така като гледам уилсета е на Кранк брадърс, вилицата е Дт-суис, спирачките са Формули от скъпите та най- вероятно гони тегло от 8,5-9 кила

    Коментиран от #6

  • 6 Хайл

    9 1 Отговор

    До коментар #5 от "Юли":

    Да добавим и че е карбон
  • 7 Кобрата

    6 6 Отговор
    Както си е казано - Марката продава!
    Може реално да струва 200 лева, ама щом му се сложи надпис Porsche, веднага става 5 бона. Нека си го карат, аз и на Балканче съм си доволен

    Коментиран от #8

  • 8 Хайл

    10 1 Отговор

    До коментар #7 от "Кобрата":

    Не е така! Такива колела имат здравината на кросов мотор събрани в 8-9 килограма. От там им идва високата цена. И в България се правят колела дори над цената на Поршето. Като се има в предвид марката дори не е толкова скъпо!
  • 9 Иван

    8 0 Отговор
    Аз лично съм виждал велосипеди Порше за 4000 евро.Този даже е евтин.