Last news in Fakti

20 Март, 2018 12:46 38 462 0

Илиана Раева удави феновете си в празнично настроение и благодарности (СНИМКИ)

  • илиана раева-
  • рожден ден-
  • празнува-
  • сподели празника-
  • уважиха-
  • цветя-
  • торти-
  • председател на българската федерация по художествена гимнастика-
  • 55 години

Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика навърши 55 г.

Илиана Раева удави феновете си в празнично настроение и благодарности (СНИМКИ) - 1
Снимки: Facebook

Илиана Раева, която миналата седмица навърши 55 години, показа снимки от партито по случай рождения ѝ ден и сподели как е преминал празникът ѝ.

В социалните мрежи Раева сподели тържествените мигове от рождения си ден, в които се къпе в любовта на хората около себе си.

Освен от семейството, което я е уважило подобаващо, Раева е прекарала чудесно в компанията на приятели. Тя е получила и много специални подаръци и цветя.

Сред жестовете, които най-силно са трогнали председателят на Българската федерация по художествена гимнастика, бе торта, изпратена ѝ от кмета на София — Йорданка Фандъкова. Подаръкът представляваше торта във формата на цифрата 55 - годините, които навърши Раева - украсени с ягоди и цветчета на иглики.

Съпругата на Наско Сираков останала много впечатлена, защото по-рано тя споделила подобна торта и на шега изразила съжаление, че нейните цифрички ги няма. Оказа се обаче, че това не е останало незабелязано.

Илиана Рева получи много поздравления и хубави пожелания за празника. Сред тях бяха поздравителни адреси и букети, изпратени от президента на Република България Румен Радев и министъра на младежта и спорта Красен Кирилов Кралев.

Илиана Рева навърши 55 г. на 15 март и още в ранните часове на деня сподели това с приятелите и последователите си във Facebook като публикува прочувствено обръщение и няколко снимки.

"Аз съм една щастлива жена на 55! Обичайте възрастта си, за да ви обича и тя!", завършва текстът, който председателят на Българската федерация по художествена гимнастика публикува в профила си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА