20 Март, 2018 23:27 9 125 10

7-годишно българче покори световен моден подиум

  • москва-
  • елизабет-аматис-
  • мода

Елизабет-Амитис е правнучка на последния сирийски крал по бащина линия

7-годишно българче покори световен моден подиум - 1

7-годишно българче покори световен моден подиум в Москва. За трети пореден път малката Елизабет-Амитис беше в Москва, за да вземе участие на Седмицата на висшата мода „Mercedes-Benz Fashion Week Russia“– 10 – 15 март 2018 г. Това е сред знаковите светски събития в световен мащаб - 1200 журналисти от цял свят, над 100 представени дизайнери, 30 хиляди посетители. На тази висока сцена дефилират най-изявените световни модели, а сред присъстващите са популярни личности от цял свят. Провежда се в „Манеж“ – колосална историческа сграда в близост до Кремъл.

7-годишно българче покори световен моден подиум

На Mercedes Benz Fashion Week 2018 г., Елизабет-Амитис е избрана за лице на колекцията на известната дизайнерка Кристина Кибовская. Кибовская е сред най-обещаващите руски дизайнери. Лауреат е на няколко конкурса за дизайнери и облича много от звездите на популярната музика. Тазгодишната ѝ колекция пресъздава приказна реалност и вечната тема за красивата принцеса и принца на сърцето ѝ.

7-годишно българче покори световен моден подиум

Елизбат - Амитис дефилира в 4 ревюта на 25 метровия подиум - 2 излизания с официални тоалети, едно дефиле в спортна колекция ART & FASHION BY KRISTINA KIBOVSKAYA и дефиле на CHOUPETTЕ.

Тя е и единственото българско участие на този висок световен форум на висшата мода.

7-годишно българче покори световен моден подиум

Припомняме, че при предишните си визити в Москва през 2016 г. и 2017 г., в рамките на международния детски фестивал „Prince and Princess of the Universe“, Елизабет двата пъти беше победител в своята възрастова категория и спечели титлата “Baby Princess of the Universe”.

Въпреки крехката си възраст, едва 7-годишна, Елизабет е донесла на България множество призове и медали от световни конкурси в Русия, Турция, Чехия и България. Участвала е в балетни постановки, както и в представления на Нешка Робева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 KAAPINA

    16 11 Отговор
    НА МЕНЕ НЕМИ ПРЕЛИЧА НА БЪЛГАРЧЕ А НА РОМКА .

    Коментиран от #3

  • 2 Мисис

    23 1 Отговор
    Всичко е супер, браво на българчето!!! Само дето в статията не става ясно какво му е българското на сладурчето Елизабет-Амитис, след като уточнявате, че е правнучка на последния сирийски крал по бащина линия! Сирийско българче!
  • 3 ПрЪвУпиЗ

    9 3 Отговор

    До коментар #1 от "KAAPINA":

    Уважаема KAAPINA, зачитам мнението Ви, но ще си позволя да редактирам правописа Ви. Не се пише прЕлича, а ПРИЛИЧА и глаголът е от думата "прилика", дума "прЕлика" в българския език не съществува. "НЕМИ" се пише отделно: "не ми" и преди А се слага запетайка.

    Коментиран от #7, #9

  • 4 Dada

    5 0 Отговор
    Че е седемгодишно, че е покорило подиумите, че е хубаво е вярно, но че е българче - пълна лъжа. Защо започнахме да си присвояваме всеки, дори и несъществен успех и да го обявяваме за български. Сигурно е, защото сме трайно лишени от стремежи, успехи, постижения и вяра. На детето пожелавам успех, на нас - вяра и постоянство.
  • 5 Dada

    3 0 Отговор
    Че е седемгодишно, че е покорило подиумите, че е хубаво е вярно, но че е българче - пълна лъжа. Защо започнахме да си присвояваме всеки, дори и несъществен успех и да го обявяваме за български. Сигурно е, защото сме трайно лишени от стремежи, успехи, постижения и вяра. На детето пожелавам успех, на нас - вяра и постоянство.
  • 6 Валя

    5 4 Отговор
    Това е нещо като ранно обучение в областта на проституцията,горкото дете
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 луда работа

    6 2 Отговор
    Не мога да разбера тези родители, които вместо да водят децата на уроци по езици, точни науки и да ги карат да спортуват и четат книги, ги водят по конкурси за красота!?
    Явно някой има болни амбиции, а иначе детето си е най обикновено дете на 7 години, ква кралица на красотата, кви подиуми.
    Явно родителите имат пари и плащат за участията по разни измислени конкурси, като гелдам страните, където се провеждат.

    Коментиран от #10

  • 9 guest

    2 3 Отговор

    До коментар #3 от "ПрЪвУпиЗ":

    Здрасти, в някои шопски диалекти казваме прЕлича, а на прИлича. Също така 'не ми' го изговаряме бързо(все едно слято).
    Тa KAAPINA просто на майтап е написала изречението по нашенски шопски. Ок?
  • 10 Майка на такова дете

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "луда работа":

    Уважаема г- жо, а може и детето да е пожелало, защото му е интересно, защото това му дава увереност, защото изпреварва връстниците си и емоционално и културно/ по такива участия има и посещения на местни забележителности/,защото детето не гледа като дивак на обществено място, защото детето създава международни приятелства, които го обогатяват културно и емоционално.... и бъдете сигурна, че родителите, водещи децата си по такива конкурси дават много повече пари за езици, за обучение, за спорт, танци, изкуства.Конкуренцията е жестока и в един истински конкурс/ не слагайте всичко под общ знаменател/, детето трябва да е на ниво.Отминаха времената, дето само се усмихваха по сцената. И знаете ли, какъв форум е този? Някога била ли сте на сцена и усещали ли сте хиляфите погледи, приковани във вас.И познавате ли тази страна? Ако знаехте и бяхте стъпвали в Москва нямаше да коментирате така.Повярвайте- не е лесно! Да не говорим и за всичко онова, което не виждате- бекстейджа, тренировките, умората.