20 Март, 2018 14:21 74 764 33

Грандиозен скандал с шоуто Hell's Kitchen на фона на милионите гладуващи

  • скандал-
  • участници-
  • шеф виктор ангелов-
  • предаване-
  • кулинарно шоу-
  • hell's kitchen-
  • храна-
  • на боклука-
  • качествена храна-
  • изхвърля се

Източник от кухнята издаде потресаващи неща за предаването и шеф Виктор Ангелов

Официалната статистика признава, че 1,5 милиона българи системно гладуват заради безработица или обидно ниски доходи. Неофициалната, която вероятно е и по-искрена, говори за над 2 млн. гладуващи българи. На фона на тези цифри, това, което се случва зад кулисите на кулинарното риалити „Hell's kitchen” по Нова телевизия изглежда като углавно престъпление. Според хора от екипа на предаването, след всеки епизод от там се изхвърлят на боклука тонове качествена и супер скъпа храна.

Това и още куп потресаващи истории, са разказали пред родното жълто издание "Таблоид", хора от шоуто, пожелали да останат анонимни.

При немотията, която тресе една трета от България, няма как шоу да си позволи да похабява продукти, за които обикновеният работник и над два милиона пенсионери могат само да мечтаят, негодуват анонимни служители под заплахата от уволнение.

„Решението е толкова просто — храната, с която състезателите се упражняват в ефир, да се заделя и дава на социални домове, например. Към кофите заминават калмари от 20 лева килото и миди „" Жак” от 80 лв. за килограм, докато сънародниците ни лапат хляб и зъби!”, ядосват се хората.

Според тях изпълнението на такова богоугодно начинание е законово уредено и това го прави лесно за осъществяване. „Съществуват т.нар. хранителни банки”, към които можем да отправим „рестото” от цялата кулинарна вакханалия. Трябва само някой да се заеме. Защо бабите и дядовците в някой старчески дом веднъж в седмицата да не похапнат качествени морски дарове, които струват повече от пенсиите им?”.

По думите им друг кусур на риалитито е лошата му организация. Продуцентите набират хора за публика в групи в социалните мрежи, като предлагат по 15 лв. за участие. Дотук добре. Лошото е, че на всеки мераклия за лесни пари му отива целият ден във висене.

"Взе ни автобус към 13,00 ч., бяхме около 40 човека. Повечето бяха ученици, студенти или безработни жени на по 40-50 години, които си запълват времето с гледане на шоу, за което дори им се плаща. Интересното беше, че тези жени се познаваха, защото са ходили много пъти на подобни мероприятия”, сподели 21-годишната Даниела В., присъствала на снимките.

Когато автобусът пристигнал в Нови хан, където се снима риалитито, започнал преглед на хората кой трябва да се преоблече, кого да го гримират и т.н. Така публиката прекарала в автобуса три часа — от 13,30 до към 16,30 часа.

„Много се чака и е изнервящо. Въобще не си заслужава нито 15-те лева, нито мръзненето. Организацията им куца. Бях фенка на „Hell's kitchen”, но се разочаровах, особено след като видях как се хабят скъпи храни, вече не го гледам”, отсече Даниела.

Водещият шеф Виктор Ангелов пък се държал доста надменно и дори не казал „здравейте” на ентусиастите, които реално са част от предаването и тестват храната. Той минал край тях с гордо вирнат нос. За да отбият номера, организаторите подхвърлили на зрителите по един бургер, който, по думите им, не ставал за нищо. „Беше ужасен, кюфтето беше прегоряло на въглен, а доматът имаше вкус на пластмаса.

Цялото предаване е режисирано, сценаристката казва кой какво да каже на публиката. Даже не чувахме какво говорят участниците и шеф Ангелов. Беше наистина „Кухнята на Ада”! Не им завиждам на участниците въпреки 100-те бона награда, която очаква победителя”, заключи потресената Даниела.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Попа

    35 6 Отговор
    чифути......
  • 2 Има лек

    139 12 Отговор
    Ами не го гледайте, никой не ви насилва. А колко се хвърля за издръжката на Парламента ? на Независимата Съдебна ВЛАСТ ? на разни анкетни и други комисии, на ялови заседания ? Не злобейте !Не гледайте тв форматите с групата самозвани хумористи Милко и Морко на халваджиите, не гледайте и Софийските нощни сополиви сериали, не глерайте и вИП предаването "Папростаци", всичко е отврат. Вземат ви паричките за много канали без никакво качество и с много реклами. Хора излезте на вън, разходете се и общувайте в разговори и срещи с приятели.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Гавра

    48 18 Отговор
    Още като се види заглавието , НЕ БЪЛГАРСКО, подражателско на някакъв краварски език , става ясно , яе не е за българската аудитория т.е. за драгите зрители. Напомня ми на едни автомати за битети по Варненските спирки. "Тикетбокс" и други подобни гаври с българския език !

    Коментиран от #17

  • 6 баш немайстор

    31 54 Отговор
    Тая Даниела измислила тези "факти" от предаването явно е нечий поръчка, може би конкурентна. Ще се хвърля много ясно, ти Даниелче като си се учила да готвиш (ако изобщо си го правила) да не би всичките ти творения да си ги изконсумирала? Нещастни хейтъри и завистници само в тази държава.
  • 7 Бай Благой

    62 7 Отговор
    Отдавна не гледам подобни режисирани тъпотии.

    Коментиран от #8

  • 8 Михаил

    58 13 Отговор

    До коментар #7 от "Бай Благой":

    Прекрасен пример за фалшива новина!
    Не съм любител на реалити предаванията, но тази статия звучи като платена от Мастършеф с цел сваляне на гледаемостта. Храната се изхвърля защото това е изискването по наредба за храните, а авторът трябва да провери точно какво представляват хранителните банки и каква тяхната цел преди да ги споменава.
    Относно платената публика - абсолютно никой не ги принуждава да присъстват. Просто са хора които искат да пари без да извършват полезна дейност.
  • 9 соросоидни кърлежи

    24 10 Отговор
    Частно предаване, въпроса не за тях , а за ограбена държава и нищета.Обезлюдяване на България и лош материал който ще превземе България.

    Коментиран от #18

  • 10 vasik atanasova

    64 9 Отговор
    от 1991 до 2001 бях главен готвач
    този Ангелов е пълен циркаджия
    това не е шоу
    като го гледаш чуваш и виждаш само викове и скандали
    не е приятно въобще
    най хубавите кулинарни предавания са на ЖАК ПЕПЕН Джейми Оливър

    Коментиран от #11

  • 11 Какъв шеф е тоа бе

    46 10 Отговор

    До коментар #10 от "vasik atanasova":

    Разбира се че си права, ТОЗИ Виктор Ангелов е АБСОЛЮТЕН СПЕЧЕН К..УТ, Кулинарията е изкуство - приятно за сетивата, няма как такъв СУХАР да е добър готвач, трябва да създава приятна атмосфера ..... абе ИДИОТ
  • 12 ЕВАЛАТА

    24 6 Отговор
    НА УТИ БЪЧВАРОВ
    ....КОЙТО Е НОМЕР 1 ЗА МЕН.....

    ДА...КАКТО СПОМЕНА И ЕДИН ГОСПОДИН ПО ГОРЕ.........И ДЖЕМИ ОЛИВЪР...
  • 13 Мдаа

    35 13 Отговор
    Да го духат бедните! Изобщо не може да ми е жал за овце, които блеят, че нямат пари дори за храна, а после търчат като хали да гласуват!
    Напълно заслужават съдбата си - на който му е слаб ума, да му е як гърба - е казал един по-мъдър народ.
    Не мога да подмина и търкачите на лотарийни билети- другата форма на овчедушие...

    Коментиран от #21

  • 14 AnneAvstriiska

    19 2 Отговор
    Все се оплакваме и все нещо не ни е наред, оставяме да ни тъпчат, като стадо овце....Кога ще се осъзнаем и ще се вземем в ръце...?! И това предаване най-важното нещо ли е в живота ни?!
  • 15 Реститутка

    28 19 Отговор
    Тоя човечец със силно изразена депресивно- агресивна циклофрения и мания за величие зад която прозира комплекс за малоценност откъде го изровиха? От задния двор на някоя шкембеджийница, където с години е гниел. Апропо какво значи на български думата шеф? Какъв шеф е този психар- той е един прост готвач; И е толкова противен и негативен, че не бих си сложил в устата нищо, което този е сготвил- та той прелива от негативна енергия... Храната е много важна и трябва да е приготвена със съответанате емоция, а не от крещящ циклофреничен депресар; И стига вече с тези шоута с готвачи! Утре очакваме шоута с чистачки, сервитьори и разни други членове на обслужващия персонал! То не беще ШЕФ Манчо, ШЕФ Петров и всичките едни такива злобни дебели антипатични и истерични "мъже"; Време е някой да го приземи тези самозабравили се сакараджии на земята! Хубаво му каза Мара Отварачката на онзи дебелия от Бай Брадър- ти ще стоиш отзад! Там им е мястото- в кухяната да залагят над мазната скара с вмирисани на манджи дрехи, а не на малкия екран!

    Коментиран от #16

  • 16 касапина

    26 6 Отговор

    До коментар #15 от "Реститутка":

    Напълно права си ,това предаване е направо противно този главен готвач Ангелов е надут и антипатичен .с него нова си го набиха яко, не е научил най главното ,че храна се готви с любов ,не знам къде готви, и дали има клиенти, дано свършва тази помия не мога да ги понасям. В предаването нямат право да участват главни готвачи което преведено си е точно мастер шеф.Явно има нужда да погледа Гордън Рамзи , Джейми Оливър , Рудорф даже и родния Ути поне да се научи на обноски.
  • 17 друга гавра

    5 14 Отговор

    До коментар #5 от "Гавра":

    Явно си фен на словосъчетания от рода на "Хранмаш", "Нармаг" "Главбулгарстрой" и други подобни гаври с българския език.
  • 18 антикърлеж

    3 10 Отговор

    До коментар #9 от "соросоидни кърлежи":

    Ей кърлеж, какво ти е виновен Сорос за разграбването на държавата от червените ДС боклуци.Ако можеш ми обясни.
  • 19 доволна клиентка

    18 26 Отговор
    Шеф Ангелов е №1. Ресторантите му са №1. А разните Реститутки и бивши готвачки, които го плюят по-добре да отидат и да хапнат нещо в неговите ресторанти . Но, това едва ли ще се случи. Те явно харесват само кебапчета на скара.
  • 20 ггг

    7 0 Отговор
    Какво е грандиозен скандал ?
    Подвеждащо.
  • 21 vasik atanasova

    8 0 Отговор

    До коментар #13 от "Мдаа":

    не си прав
    гладни има по цял свят
    и това е най лошото
    и внимавай защото живота е колело днеска си горе утре
    си долу
    можеш да се окажеш на тяхното място
    виждал съм успели хора които стават за резил
    а и от високо се пада лошо
  • 22 ГОСТ

    15 2 Отговор
    ГОТВИ СЕ С РАДОСТ И ПОЛОЖИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ ВИЖТЕ ДЖЕИМИ ОЛИВЕР С ТИЯ КАЗАРМЕНИ ПОХВАТИ ОТБЛЪСКВАТ
  • 23 Гост

    9 8 Отговор
    Надменен смешник е този Виктор Ангелов.Трябва да се свали от екрана на Нова тв.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 амг вечна мощ

    7 2 Отговор
    Човека си прави неговото шоу паруте са си негови и каквото си иска това ще прави! Завистливи хора винаги ще има няма как.Тук поне ,човека гледа да си намери професионашист за неговата кухня,а не като онези мастър шев.Там се хвърля двйно повече храна в мастъра
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Много точно! Спим и си затваряме очит

    5 7 Отговор
    Когато по работиш в кухня с не кадърен персонал,сигурно ще си доста позитивно заредили храната...Най- добрият шеф Ангелов!
  • 28 Албена

    8 3 Отговор
    Да шев,голям простак си.Гледаш сякаш света е вкраката ти.Успиващ простак си при това! Ще се радвам да се рсзплачеш и ти някога
  • 29 Любов

    10 3 Отговор
    А бе хора, вие ако от тоя психопат очаквате да загърби люлинското си Его и да се държи човешки с участниците сте в грешка, това е мишок и не си мислите че е голям готвач, просто късметлия, а това което той лично е приготвял уверявам ви е една посредствена храна тип закусвалня но със скъпоценни продукти, за мен е помияр в блясък, работих 3 години с него, смешник
  • 30 Мата Хари

    3 1 Отговор
    Само лаете като помиари!!¡
  • 31 мечоооу

    0 0 Отговор
    хич не е лесно човек да работи в кухня в работещо заведение!пълна лудница е! p.s дано вече да няма трактори!
  • 32 Ввв

    3 3 Отговор
    Предаването е перфектно!!!
  • 33 Виктор Ангелов

    0 0 Отговор
    Абе вие нормални ли сте да хвърляте толкова храна- той и аз хвърлям защото съм Виктор Ангелов