Last news in Fakti

20 Март, 2018 13:27 38 102 3

Bentayga получи сейф

  • bentley-
  • bentayga-
  • сейф-
  • каса

Bentley продължава да добавя екстри в каталога на Bentayga. Най-новата опция за първия всъдеход в историята на марката е сейф, който се отключва с пръстов отпечатък.

Касата се намира в конзолата между предните седалки. Отлята е от алуминий и според производителя е идеално място за съхранение на ценни вещи докато собственикът се припича на плажа, кара ски или е дал ключовете на служителя от паркинга с недотам благонадеждна физиономия.

Дактилоскопският скенер на сейфа е аналогичен на сензорите, които се използват в смартфоните. В паметта на системата има достатъчно място за съхранение на отпечатъците на няколко души - например семейство и приятели, на които може да се има доверие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 джамба джамба

    17 0 Отговор
    Хаха те ще вдигнат цялата кола...сейфа е бонус ;)
  • 2 незнайко

    2 0 Отговор
    Радио, телевизия, барче, сейф, телефон и други екстри !!! Това е автомабил а не къща на колела !!! Затова са само богаташи, тези които си купуват такава кола !!! НАЧИН ДА ПОКАЖАТ ПРЕИВЪЗХОДСТВОТО СИ НАД ПРОСТОЛЮДИЕТО, КОЕТО ИМ Е ПРОИЗВЕЛО ТАЗИ КОЛА !!!
  • 3 Знайко

    1 1 Отговор
    Така точно говори ПРОСТОлюдието дето го мързи да свърши работа за да може да си позволи такава кола.