20 Март, 2018 16:27 1 859 4

Условна присъда за педофил, опипвал дъщерята на свой приятел

  • педофил-
  • александър каров-
  • блудство

42-годишен благоевградчанин бе осъден повторно условно за блудство с малолетната дъщеря на свой приятел. Александър Каров бе признат за виновен за гнусна сцена с 9-годишно момиче в кв. „Струмско“ пред очите на нейна приятелка, съобщава struma.bg.

Двете деца били засечени да се возят сами в асансьора от Александър Каров, който живеел в същия блок. Под предлог, че търси бащата на момичето, той влязъл в апартамента, седнал на дивана между двете деца и започнал да опипва едното момиче по тялото. Другото се изплашило и избягало, което стреснало педофила и той набързо си тръгнал.

Вечерта 9-годишното момиче разказало на баща си какво й е сторил чичо Сашо. Той се обадил веднага в полицията и съседът от шестия етаж бил незабавно арестуван. Двете деца са били разпитани за инцидента от разследващите полицаи в присъствието на родителите и служител от Детска педагогическа стая.

Показания са дали и съседи, които видели през деня момичетата.

Александър Каров е обвинен за блудство с малолетна. Първоначално той твърдеше, че нищо не е направил на момичето, а само е търсил баща й, за да се оплаче, че дъщеря му и нейната приятелка непрекъснато се возили на асансьора.

Александър Каров се изнервил, защото искал да се качи да види болните си родители, след което бързо трябвало да се върне да работи по санирането на съседен блок.

Нито разследващите, нито съдът кредитираха показанията му и той бе осъден на 2 години условно с 3-годишен изпитателен срок, както и да плати 4000 лв. обезщетение на майката на детето за неимуществените вреди.

Тази присъда постанови през юни миналата година районният съдия Екатерина Николова, след като делото се гледа по съкратената съдебна процедура.

Окръжен съд обаче върна делото за ново разглеждане и вчера наказателният съдия Мирослава Йорданова постанови абсолютно същата присъда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай мангал

    4 0 Отговор
    Ако бях на мястото на таткото нямаше да звъня в полицията.
    Качвам се и един як бой ще му хвърля,пък туко виж без да искам и някой кокал съм му счупил.
    Изрод
  • 2 Тасев

    1 2 Отговор
    Абе и аз на времето опипвах една 9 годишна ама бях на 16, а тя беше доста едра и развита за възрастта си

    Коментиран от #3

  • 3 Радев

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Тасев":

    Искш да кажеш, че сега си завършен педофил!!!
  • 4 Манаф

    1 0 Отговор
    Съдийката пак е забравила ,задалжителната кастрация за всеки гнусен педофил.Аз също нямаше да звънна в полицията а щях да го натроша с винкела