Last news in Fakti

21 Март, 2018 11:47 5 575 6

Надникнете в гаража на Нелсън Пикет

  • нелсън пикет-
  • автомобили

Легендарни автомобилни състезатели от ранга на Нелсън Пикет невинаги са притежатели на уникални автомобили. Да, в повечето случаи те винаги карат някоя такава кола, но не са много онези от тях, които имат огромна колекция в гаража си.

Трикратният световен шампион от Формула 1 обаче разполага с гараж, който може да се определи и като автомобилен музей. В него има и съвременни суперкари Ferrari, но и редки екзотики като Jaguar XJ220 и BMW Z8.

В гаража на Пикет има и ретро коли от рода на Jaguar XK120, Rolls-Royce Phantom I и Cadillac Eldorado. Има дори и екземпляр от легендарния бус на Volkswagen.

Освен всички автомобили, в гаража има и немалък брой мотоциклети. Вижте част от уникалната колекция на бразилската легенда Нелсън Пикет.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бичето

    34 1 Отговор
    С тия снимки където сте ги сложили..ще ми е нужен микроскоп за да надникна....

    Коментиран от #2

  • 2 Модер 5

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "Бичето":

    Нитскаш Ф4 + Ф6 с едната ръка, а с другата почваш да си лъскаш една .......... като свършиш вече ще е друга песен
  • 3 Форд

    2 3 Отговор
    Най мразения шампион на F1.Казва се Пике .Т не се чете.

    Коментиран от #5

  • 4 Шуменец

    2 1 Отговор
    Следващия е Николас Розберг.
  • 5 Модер 5

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "Форд":

    Забравяш че ние живееме в България и не сме французи, нито германци , нито англичани та да опитваме тяхното произношение. Много ме дразнят хора които половината им думи за чуждици и се смятат за "голямата работа" , така че Нелсън Пикет си е доста точно

    Коментиран от #6

  • 6 Форд

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "Модер 5":

    Трябва да знаеш,че има правила и се учат в началните класове.Това говори,че си прост тъпанар и хейтър.Чуждите думи и имена,се изговарят както са на оригиналния език и се изписват както звучат.Затова се казва летище Бурже а не Буржет.Анадънму?Аре бегай вържи козата.